Отидете към основна версия

30 298 34

Немец си поръча без да иска 27 "тѐсли"

  • tesla-
  • model 3-
  • поръчка

Германец направи погрешка 27 поръчки за Model 3 на сайта на Tesla, макар че искал да си купи само един електромобил. "Шопингът" изтръскал банковата му карта с €2 700 за депозити, които според правилата не се връщат при отказ от покупка.

Потърпевшият разказва в Reddit, че решил да смени стария си Ford Kuga с Tesla Model 3. Седнал пред компютъра с баща си, за да изберат желаната модификация и оборудване, но след което попълнил необходимите лични данни, сайтът на калифорнийския производител съобщил за проблем със заплащането.

В интернет германецът прочел оплаквания на други потребители от подобни затруднения и решил да последва съвета им да повтори поръчката. Постигнал успех два часа по-късно след 27 опита.

Когато влязъл в списъка с покупките си обаче, немецът открил, че са приети и вече се обработват всички направени поръчки. Сайтът на Tesla го информирал, че ще му бъдат доставени 27 абсолютно еднакви Model 3 на обща стойност €1 404 000 или по €52 000 всеки.

След оплакване на следващия ден от техническата поддръжка на страницата уведомили клиента, че крупната му поръчка е отменена напълно, и признали за проблем с подаването на онлайн формулярите. Депозитът от €2 700 бил възстановен и сега на германеца му предстои нов опит да си купи Model 3.

Behold: the Tesla clone army from u/Ballon-Man

Поставете оценка:
Оценка 4 от 24 гласа.

Свързани новини