Отидете към основна версия

4 181 6

BMW показа палитра от цветове за новите М3 и М4

  • bmw-
  • individual-
  • m3-
  • m4

Както и още редица индивидуални опции за седана и купето

Снимки: BMW

BMW M3 и М4 се появиха на пазара преди няколко месеца и отново разбуниха духовете в автомобилното общество. Размерите на предната решетка или така наречените „бъбреци“ на германската марка са основна тема на разговор дори и днес. Въпреки това от BMW oбявиха, че ще продължат с този дизайн и в следващите модели, а днес показаха част от Individual цветовете налични за двата модела.

На снимката може да се види цяла палитра от цветове. Тя включва Fire Orange, Frozen Black, Urban Green, Chalk, Rosso Corsa, Macao Blue Metallic, Speed Yellow, Signal Green, Santorini Blue, Ruby Red Metallic, Brass Metallic, Miami Blue, Mint Green и Twilight Purple Metallic. Различни цветове, които бихме казали, че ще се включат добре в рекламна кампания за Великден.

Освен пъстър екстериор, програмата Individual предлага и промени в интериора, отново включвайки различни опции. Това са Ivory White, Fjord Blue/Black, Fiona Red/Black, Merino Tartufo, and Kyalami Orange/Black. Всички цветова са налични в конфигуратора на марката, като освен тях може да откриете редица други екстри, които да ви харесат.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини