Отидете към основна версия

10 579 11

Какво е Amazfit Bip U Pro и защо да си го купим

  • смарт часовник

Amazfit Bip U Pro наскоро направи своя дебют в страната с нови функции. Характеристики като вграден GPS и Alexa, 60+ спортни режима го правят най-доброто устройство на достъпна цена

Amazfit Bip U Pro е наследник на Bip U, който стартира преди няколко месеца. Що се отнася до характеристиките, интелигентният часовник има 1,43-инчов HD TFT-LCD цветен екран (320 x 302 пиксела) с 2.5D защита Corning Gorilla 3. Amazfit Bip U Pro разполага с по-тънки рамки от трите страни и е с размери 40,9 х 35,5 х 11,4 мм и тегло 31 грама. Освен това 20-милиметровата лента на часовника се произвежда от силиций. Можете да получите 50 циферблата и над 60 спортни режима, включително бягане, колоездене, йога, кикбокс и др.

Подобно на други интелигентни часовници, Amazfit Bip U Pro също включва мониторинг на сърдечната честота, измерване на кислорода в кръвта, проследяване на менструалния цикъл, мониторинг на стреса. Часовникът се предлага със сензор за мониторинг на пулса 24 × 7, монитор SpO2, анализатор за качеството на съня и др. Освен това, часовникът е с вграден GPS, който може да се използва за достигане до местоположение, проверка на изминатото разстояние и др.

Ключовият акцент на интелигентния часовник е вградената му Alexa, която ще ви позволи да контролирате музиката, да настроите алармата, спортните актуализации. Часовникът поддържа GPS + GLONASS и се предлага с микрофон. Той позволява на потребителите да контролират музиката на своя телефон и камерата на телефона. По отношение на батерията има 230 mAh батерия, която осигурява до девет дни живот при типична и пет дни живот при интензивна употреба.

Часовникът също така ще предупреждава потребителите за входящи повиквания, текстови съобщения, известия на приложения и др. Той също така поддържа автоматично кратко съобщение, което трябва да бъде изпратено след отхвърляне на повикване.

Той е съвместим с устройства, работещи с Android 5.0 и по-нови или iOS 10.0 и по-нови. Amazfit Bip U Pro работи на RTOS и може да бъде свързан с устройства чрез приложението Zepp. И накрая, часовникът работи до 50 метра дълбочина под водата.

Имайки предвид цената и характеристиките на Amazfit Bip U Pro, би било добър избор за покупка, за потребители, които търсят часовник на достъпна цена с всички полезни функции.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.

Свързани новини