1 Август, 2022 10:01 20 185 11

Представяне и БГ цена на новия смарт часовник T-Rex 2

  • смарт часовник-
  • t-rex 2-
  • amazfit

Amazfit представи най-новото попълнение в гамата си

Представяне и БГ цена на новия смарт часовник T-Rex 2 - 1

Новият смарт часовник Amazfit T-Rex 2 от Amazfit е с GPS и е проектиран да издържа на дейности на открито дори в трудни среди, благодарение на високата си устойчивост, дори във вода до 10 ATM. Също така разполага със система за сателитно позициониране, което го прави перфектен спътник за всеки един приключенски и спортни ентусиаст.

С допълнителни спортни режими, нови навигационни функции и цялостна система за наблюдение на здравето, Amazfit T-Rex подкрепя всички активно занимаващи се туристи и спортисти при изследването на непознат терен благодарение на функциите за навигация по траекторията в реално време и проследяване на маршрута.

Представяне и БГ цена на новия смарт часовник T-Rex 2

Той също така използва навигация за директно връщане, за да покаже най-кратката права линия обратно до началото на маршрута. Интегрираният барометричен алтиметър и компас са идеални за тези, които искат да покорят нови върхове и да открият неизследвани пътеки. С новата функция за импортиране на маршрути потребителите могат също така да качват предварително избрани маршрути на своя смарт часовник и да ги следват директно от китката си.

Както при всички устройства на марката , батерията е изключително издръжлива и достатъчно мощна, за да поддържа часовника 24 дни. В икономичен режим това ще бъде 45 дни. При непрекъснато използване на GPS в най-точен режим, часовникът ще бъде празен след 26 часа. С най-икономичния GPS режим, това е след 58 часа. Amazfit T-Rex 2 е оборудван и с над 150 спортни режима – включително триатлон, лов, риболов, голф и сърф.

Представяне и БГ цена на новия смарт часовник T-Rex 2

Часовникът също е оборудван с интегрирани функции за управление на здравето с 24-часово активно наблюдение благодарение на 6PD (шест фотодиода) BioTracker, разработен от самия Amazfit , който позволява на потребителите да получават важни данни бързо и ефективно.

Това включва едновременно наблюдение на сърдечната честота , насищането на кръвта с кислород и нивата на стрес, за да получите персонализирана оценка на цялостното ви здраве. Благодарение на лесното измерване с едно докосване, потребителите могат също така да проследяват четири различни здравни показателя в допълнение към вече изброените.

Новият смарт часовник е достатъчно здрав, за да се използва при екстремни температури, като издържа от -40 °C до + 70 °C, доказвайки се като надежден спътник дори при екстремни условия. Amazfit T-Rex 2 е в състояние да издържи на сухи пустини, влажни дъждовни гори и полярни ледници.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Един от много

    51 0 Отговор
    Къде са БГ цените, бе тикви....???

    Коментиран от #6, #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ценоразпис

    30 0 Отговор
    Айде 1-чка за невярно и подвеждщо заглавие
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 един от стадото

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Един от много":

    в голям Зрънчо са по скъпи да знайш. От зрънчото е. Търси малък Зрънчо
  • 7 ккк

    1 0 Отговор
    йкбйкбхкйгбхйбх
  • 8 Име

    1 6 Отговор

    До коментар #2 от "Един от много":

    Има активен линк с цени и модели. Не четете ли.

    Коментиран от #9

  • 9 един от стадото

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Име":

    пича чака на факти, бе пич. Не четеш ли

    Коментиран от #10

  • 10 Малко село, голямо стадо

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "един от стадото":

    Отвори линка бе пич и ми кажи колко струва, щото пише очаква се???
  • 11 ЖАКЛИН

    1 3 Отговор
    Сега ще си го купят земеделци,цигларяци и фитнес бабалюги да се правят на клесове.Поредната пластмаса с екстри и електроника за една торба пари.