Отидете към основна версия

3 813 3

AirPods 3 дебютираха с нов дизайн и познати функции

  • apple-
  • airpods-
  • airpods 3

Безжичните слушалки напомнят на Pro версията

Две години след като от Apple представиха второто поколение на AirPods, ето че на събитието, състояло се през изминалата вечер от компанията представиха и третото им поколение, което се отличава с нов дизайн, познат ни от Pro версията.

За разлика от нея, AirPods 3 не разполагат със сменяеми гумички, а запазват същата форма като при оригиналните AirPods, но с по-къса основа и нова кутия за съхранение с по-издължена форма. Липсата на гумички пък означава, че слушалките не получават изолиране на външния шум, което остава функция запазена само за AirPods Pro.

От друга страна пък получавате така нареченото Spatial Audio, което към момента бе налично единствено за вече споменатия Pro модел и по-големите AirPods Max. Също така третата генерация на слушалките ще зарадва потребителите с функцията Adaptive Equalizer, която променя звуковите честоти за по-добър звук.

По отношение на батерията, AirPods 3 могат да издържат до 6 часа слушане на музика и до 4 часа в режим на разговор, което е с един час повече в сравнение с AirPods 2. Зареждането става чрез така нареченият кейс, който осигурява до 30 часа плейбек и 5-минутно зареждане, което е достатъчно за 1 час слушане на музика. Цената на слушалките започва от 179 долара и вече са налични за поръчка.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.

Свързани новини