Отидете към основна версия

4 808 2

Jeep представи офроуд тротинетка

  • jeep-
  • тротинетка-
  • електрическа тротинетка

RX200 разполага с 200-ватов мотор и гуми за кал

Jeep е поредният автомобилен производител, който представи електрическа тротинетка, след като през изминалата година това направиха от Bugatti, BMW, Toyota и други. Типично в свой стил, американците заложиха на офроуд способности или поне доколкото това е възможно при електрическите превозни средства от този тип. Jeep RX200 е най-новото попълнение в гамата на популярният производител и е разработено заедно със специалистите от Razer.

Електрическата тротинетка може да се движи не само по тротоарите, но също така да излезе и извън тях, подобно на по-големите си „братя“. За целта, двуколесното разполага с 8-цолови джанти със специално разработени грайфери, подходящи за офроуд изяви. В предната част са поставени две светлини за нощни разходки, а зелената рамка е комбинирана с гумена платформа и бели надписи Jeep.

Задвижването се осигурява от 200-ватов мотор в комбинация с 24-волтова батерия, която може да осигури до 40 минути време за шофиране и скорост до 19км/ч. Jeep препоръчва тротинетката за водачи над 18-годишна възраст, а цената на превозното средство започва от 500 долара.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.

Свързани новини