Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 16:56 4 730 2

Jeep представи офроуд тротинетка

  • jeep-
  • тротинетка-
  • електрическа тротинетка

RX200 разполага с 200-ватов мотор и гуми за кал

Jeep представи офроуд тротинетка - 1

Jeep е поредният автомобилен производител, който представи електрическа тротинетка, след като през изминалата година това направиха от Bugatti, BMW, Toyota и други. Типично в свой стил, американците заложиха на офроуд способности или поне доколкото това е възможно при електрическите превозни средства от този тип. Jeep RX200 е най-новото попълнение в гамата на популярният производител и е разработено заедно със специалистите от Razer.

Jeep представи офроуд тротинетка

Електрическата тротинетка може да се движи не само по тротоарите, но също така да излезе и извън тях, подобно на по-големите си „братя“. За целта, двуколесното разполага с 8-цолови джанти със специално разработени грайфери, подходящи за офроуд изяви. В предната част са поставени две светлини за нощни разходки, а зелената рамка е комбинирана с гумена платформа и бели надписи Jeep.

Jeep представи офроуд тротинетка

Задвижването се осигурява от 200-ватов мотор в комбинация с 24-волтова батерия, която може да осигури до 40 минути време за шофиране и скорост до 19км/ч. Jeep препоръчва тротинетката за водачи над 18-годишна възраст, а цената на превозното средство започва от 500 долара.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    14 1 Отговор
    Е, нямам думи....
    Трябва към това "превозно средство" в комплект да дават и по една сламена шапка, ама с две големи дупки отгоре.
    Ще питате "За какво са тия дупки?"
    Аз ще ви отговоря, че това са дупки за ушите на магарето, дето ще брои 500 долара за това нещо.
    п.п.
    Тук не включвам дечицата. Те имат право на такова тротинетче. И дори им прилича.
  • 2 Gucci x Balenciaga

    1 1 Отговор
    Чудят се какви глупости да измислят както и лампата ново поколение на гутъл 😅само да не забравяте каска и ако развива по голяма скорост от разрешеното а не сте настроили автоматично боклука и ви хване чичко полицай ви отнема играчката и плащате глоба .Да ви е честито има и правила къде да се движите 😉пазете се от пияни шофьори и камикадзета .Еко идиотите няма да са доволни има много такъв боклук хвърлен в Сена и Марсей може и да ги забранят в България поне ромите са на кирия ще изкарват парички жалко че Сена не е в България с каручките даже и бой ще има кой колко боклук извадил