Отидете към основна версия

7 052 17

Android 13 вече може да се използва от всички

  • android 13-
  • android-
  • google-
  • операционна система

Google представи публичната бета версия на операционната система

По време на ежегодното изложение на Google, технологичната компания представи първата официална публична бета версия на своята операционна система Android 13. Фаталното поколение на мобилната платформа представя редица промени, както и нов дизайн.

Една от големите промени засяга цветовете на операционната система и темите, които поддържа. Те се променят в зависимост от музиката, която слушате, тапета, който сте избрали или пък цвета на устройството, ако то е от серията Pixel. Друга новост е разширението на езиковия пакет, който позволява промяна на езика за всяко от отделните приложения, независимо от неговия език по подразбиране или този на системата.

Друга сериозна новост е подобрената защита на личната информация. Android 13 позволява на потребителите да осъществяват по-сериозен контрол върху файловете и приложенията, които могат да получат достъп до тях. Те са разделени на две категории – „Снимки и видеа“ и „Музика и аудио“, по подобен начин могат да бъдат споделяни и конкретни файлове.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 22 гласа.

Свързани новини