Отидете към основна версия

2 850 4

Kia превърна предходното поколение Niro в кемпер

  • kia-
  • niro-
  • niro plus

Новият Niro Plus e по-дълъг и с по-висок таван

През изминалата година Kia показа новото поколение Niro, което по план трябваше да замести стария модел на пазара. Нещата, обаче, не се случиха точно по този начин и Kia продължи да продава предишното поколение Niro с името Niro Plus в родната Корея. През април месец тази година за първи път видяхме модела, който е пораснал на размери и вече е по-дълъг и с по-висок таван. През пролетта корейският модел бе прероден в такси, а сега виждаме специално разработена версия, която е превърната в кемпер.

Подходяща за хора с активен начин на живот, новата Kia Niro Plus може да добави различни аксесоари към себе си като например маса, столове или пък надуваем матрак, който се побира идеално в багажника при сгънати задни седалки. Включени са още предпазител за багажника, различни мрежи за съхранение на предмети, както и адаптер за включване на различни уреди.

Задвижването се осигурява от класически хибридни мотори, plug-in хибридна конфигурация и електрическа версия. Освен като такси и кемпер, Kia обещава да предложи Niro Plus и под други форми с ясна насоченост и различна ориентация.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.

Свързани новини