Last news in Fakti

24 Юни, 2022 17:23 2 834 4

Kia превърна предходното поколение Niro в кемпер

  • kia-
  • niro-
  • niro plus

Новият Niro Plus e по-дълъг и с по-висок таван

Kia превърна предходното поколение Niro в кемпер - 1

През изминалата година Kia показа новото поколение Niro, което по план трябваше да замести стария модел на пазара. Нещата, обаче, не се случиха точно по този начин и Kia продължи да продава предишното поколение Niro с името Niro Plus в родната Корея. През април месец тази година за първи път видяхме модела, който е пораснал на размери и вече е по-дълъг и с по-висок таван. През пролетта корейският модел бе прероден в такси, а сега виждаме специално разработена версия, която е превърната в кемпер.

Kia превърна предходното поколение Niro в кемпер

Подходяща за хора с активен начин на живот, новата Kia Niro Plus може да добави различни аксесоари към себе си като например маса, столове или пък надуваем матрак, който се побира идеално в багажника при сгънати задни седалки. Включени са още предпазител за багажника, различни мрежи за съхранение на предмети, както и адаптер за включване на различни уреди.

Kia превърна предходното поколение Niro в кемпер

Задвижването се осигурява от класически хибридни мотори, plug-in хибридна конфигурация и електрическа версия. Освен като такси и кемпер, Kia обещава да предложи Niro Plus и под други форми с ясна насоченост и различна ориентация.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Керът

    6 2 Отговор
    Всяко комби е кемпер, значи ... Невероятна разработка, 4 стола рибарски и маса в багажника и малък инвертор и хоп - кемпер!!!
    😂😂😂😂😂
  • 2 Койчо

    3 1 Отговор
    За да е кемпер трябва да има поне подсигурени места за спане на един двама човека. НЕ виждам такова.
    Да не говорим за мивка печка хладилник и т.н. ....
  • 3 Макарон

    1 0 Отговор
    Пластмасовите кори на снимката на багажника с лаптопа изглеждат ужасно евтини, дано да е заради самата снимка.
  • 4 Ехааа

    0 0 Отговор
    Тия да не са объркали снимката? Къде е кемпера?