Отидете към основна версия

11 866 30

Актуализацията на iOS разваля iPhone-ите (ВИДЕО)

  • ios-
  • apple-
  • iphone

В мрежата се появяват все повече оплаквания от собствениците на iPhone 13/14 и техните Pro версии

В мрежата започнаха да се появяват оплаквания от собствениците на iPhone 13/14 и техните Pro версии относно неправилната работа на устройствата след актуализацията на iOS. Възникналите проблеми засягат дисплея на устройството и работния плот на операционната система, като затрудняват работата със смартфона или дори я правят невъзможна.

Първият проблем е в невъзможността да се върнете към началния екран. Смартфонът спира да реагира на команди и забива. Понякога в такива случаи достъпът до менюто за многозадачност се запазва. Другата софтуерна неизправност обаче изглежда много по-сериозна.

Според засегнатите, след актуализиране до iOS 16.0.3 или iOS 16.1, екранът на смартфона се покрива с цветни ленти или се оцветява напълно, без възможност за връщане към началния екран дори след рестартиране или възстановяване на фабричните настройки.

Все още няма ефективно решение на тези проблеми. Потребителите също не могат да се върнат към „безпроблемената“ iOS 15.7. Някои потребители споделят, че дисплеят на техните iPhone е сменен гаранционно, след което проблемът е изчезнал. Самата Apple все още не е дала официални коментари по този въпрос.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 20 гласа.

Свързани новини