Отидете към основна версия

3 071 11

Големите промени при Apple Watch ще дойдат през 2024-та

  • apple-
  • apple watch-
  • часовник

Тазгодишният часовник няма да предложи много новости

Apple се готви да представи своите нови смарт часовници от поколение 9, но досегашните данни за тях сочат, че новите часовници ще бъдат "основно непроменени" спрямо моделите от 2022 г.Марк Гурман от Bloomberg казва, че Series 9 ще бъде "вероятно най-незначителното обновяване в историята на продукта".

 

Новите часовници на Apple ще донесат по-бърз процесор и нови цветове, но това вероятно ще са и единствените новости. Реално причините за ъпгрейд от някой от преходните модели ще са минимални и вероятно само най-верните фенове на компанията ще се насочат към Series 9.

За сметка на това, пък Apple ще представи изцяло нов часовник през 2024-та и планира да го нарече "Watch X". За разлика от Series 9, X ще бъде най-големият ъпгрейд в историята на Apple Watch, казва Гурман. Това ще съвпадне и с представянето на watchOS 10, която също ще предложи много новости в операционната система на Apple. Въпреки това watchOS 10 ще се предлага и за по-стари часовници, макар част от функциите ѝ вероятно да са запазени за по-новите модели. Apple се опитва да направи корпуса на Watch X по-тънък и в този аспект ще промени начина, по който каишките се прикрепят към корпуса.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.

Свързани новини