Отидете към основна версия

2 817 9

Google разкри всичко за Pixel 8 Pro

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8-
  • pixel 8 pro

Смартфонът бе показан в симулация

Целенасочено или не, и този път Google не се справи в опазването на тайната за своя смартфон Pixel 8 Pro и всичко за смартфона вече бе разкрито. Благодарение на собствения си 3D симулатор, компанията разкри подробно дизайна на смартфона, както и неговите характеристики.

Устройството ще се предлага в трите цвята, които виждате на снимките и ще се предлага в традиционния за марката дизайнерски език. Освен камерите на гърба, симулацията потвърди и наличието на температурен сензор, чиято функция все още се пази в тайна. Стана ясно, че устройството ще има и физически слот за SIM карта.

При камерите ще се рачита на 50MP основен сензор, 64MP ултраширок сензор и 48MP телефото модул. Камерите са разположени до LED светкавицата и инфрачервения температурен сензор. Очаква се Pixel 8 Pro да разполага и с 6,7-инчов LTPO OLED дисплей с QHD+ резолюция и честота на опресняване 120 Hz. Флагманът ще се захранва от нов процесор Tensor G3 заедно с 12 GB RAM и 128/256 GB памет. Очаква се Pixel 8 Pro да бъде снабден с 4950 mAh батерия с до 27W зареждане. Премиерата ще се състои в началото на октомври.

Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 9 гласа.

Свързани новини