Отидете към основна версия

3 908 6

Представиха „умен“ пръстен, който ще се продава в Европа

  • пръстен-
  • умен пръстен-
  • смарт пръстен

Omate Ice Ring може да следи здравните показатели

Omate обяви представи нов умен пръстен, наречен Ice Ring. Той е изработен от титанова сплав и има тънък дизайн, който на пръв поглед не го различава от стандартните аксесоари, които могат да се срещнат често. Смарт пръстенът е снабден с функции за следене на здравето, включително проследяване на съня, проследяване на сърдечния ритъм и проследяване на нивото на кислород в кръвта.

Omate Ice Ring се предлага и с мониторинг на стреса, мониторинг на кръвното налягане и проследяване на активността, като поддържа няколко спортни режима. Данните за сърдечния ритъм, нивата на кислород в кръвта и други дейности могат да бъдат достъпни чрез приложение на смартфона.

Omate Ice Ring се захранва от чипа GR5515GGBD на Goodix и има 1 MB памет. Дебелината му е 2,5 мм, теглото му е 2,9 г и има степен на защита IP68.Ice Ring е снабден с Bluetooth 5.1 и разполага с 20 mAh батерия, за която се твърди, че има 10 дни в режим на готовност и 4-6 дни издръжливост при "нормална употреба". Цените започват от 200 евро.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.

Свързани новини