Last news in Fakti

22 Ноември, 2023 20:30 3 869 6

Представиха „умен“ пръстен, който ще се продава в Европа

  • пръстен-
  • умен пръстен-
  • смарт пръстен

Omate Ice Ring може да следи здравните показатели

Представиха „умен“ пръстен, който ще се продава в Европа - 1

Omate обяви представи нов умен пръстен, наречен Ice Ring. Той е изработен от титанова сплав и има тънък дизайн, който на пръв поглед не го различава от стандартните аксесоари, които могат да се срещнат често. Смарт пръстенът е снабден с функции за следене на здравето, включително проследяване на съня, проследяване на сърдечния ритъм и проследяване на нивото на кислород в кръвта.

Omate Ice Ring се предлага и с мониторинг на стреса, мониторинг на кръвното налягане и проследяване на активността, като поддържа няколко спортни режима. Данните за сърдечния ритъм, нивата на кислород в кръвта и други дейности могат да бъдат достъпни чрез приложение на смартфона.

Omate Ice Ring се захранва от чипа GR5515GGBD на Goodix и има 1 MB памет. Дебелината му е 2,5 мм, теглото му е 2,9 г и има степен на защита IP68.Ice Ring е снабден с Bluetooth 5.1 и разполага с 20 mAh батерия, за която се твърди, че има 10 дни в режим на готовност и 4-6 дни издръжливост при "нормална употреба". Цените започват от 200 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬🇪🇺💯

    2 5 Отговор
    Бива.
  • 2 Пич

    28 7 Отговор
    Властелинът на пръстените.....!!!??? И тази джаджа ще представят като грижа за вас , докато свикнете до такава степен с джаджите , че приемете доброволно чипирането , пак загрижени единствено за " вашето благополучие " !!!

    Коментиран от #6

  • 3 Това ми харесва

    11 4 Отговор
    Само да добавят измерване на нивото на кръвната захар и си го купувам.

    Коментиран от #4

  • 4 Гого

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Това ми харесва":

    Аз пък ще го взема като добзвят и промилите за алкохол.
  • 5 ковидополицай

    2 0 Отговор
    г-н Ганчо не излизайте от дома си без умен пръстен отчитащ безопасен гражданин по ЗЗ 61. в противен случай ЗЗ 215
  • 6 Мерси

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    Благодаря за загрижеността. Като мине и един самолет и направо на вокалиста на Продиджи ще заприличам!