Отидете към основна версия

1 956 8

Новите „тѐсли“ ще издават звук на… крещяща коза

  • tesla-
  • model 3-
  • ъпдейт

Добавката е част от ъпдейт

Tesla обяви, че празничната актуализация за 2023 г. ще започне да се разпространява следващата седмица. Типично за компанията, актуализацията включва комбинация от забавни и практични функции. Сред най-атрактивните е възможността за промяна на звука на заключване с "крещяща коза". Собствениците очевидно ще могат да избират и между аплодисменти, гумено пате и "клаксон от старата школа".

Освен този трик актуализацията ще включва Apple Podcasts и подобрена навигационна система, която показва местоположението на камерите за контрол на скоростта, както и светофарите и знаците "Стоп". Пътниците на задната седалка ще могат да играят игри на задния дисплей и ще могат да използват Bluetooth слушалки, за да чуват какво се случва.

В областта на безопасността автомобилите могат автоматично да се обаждат на 911, ако въздушните възглавници се задействат при инцидент. Освен това "камерата за мъртвата зона ще ви предупреди с червено, когато сигналът ви за завой е включен и в мъртвата зона е открит автомобил".

Tesla спомена и функцията "High Fidelity Park Assist", която изглежда създава триизмерен изглед на заобикалящата ви среда. Компанията не навлиза в много подробности, но технологията има за цел да направи паркирането по-малко стресиращо.

Собствениците ще намерят и нова опция за "светлинно шоу" и достъп до две нови камери, когато използват режима Live Sentry. Не на последно място, клиентите могат да използват приложението на Tesla, за да планират пътуване с няколко спирки и след това да го изпратят на автомобила си.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.

Свързани новини