Last news in Fakti

9 Декември, 2023 11:27 1 937 8

Новите „тѐсли“ ще издават звук на… крещяща коза

  • tesla-
  • model 3-
  • ъпдейт

Добавката е част от ъпдейт

Новите „тѐсли“ ще издават звук на… крещяща коза - 1

Tesla обяви, че празничната актуализация за 2023 г. ще започне да се разпространява следващата седмица. Типично за компанията, актуализацията включва комбинация от забавни и практични функции. Сред най-атрактивните е възможността за промяна на звука на заключване с "крещяща коза". Собствениците очевидно ще могат да избират и между аплодисменти, гумено пате и "клаксон от старата школа".

Освен този трик актуализацията ще включва Apple Podcasts и подобрена навигационна система, която показва местоположението на камерите за контрол на скоростта, както и светофарите и знаците "Стоп". Пътниците на задната седалка ще могат да играят игри на задния дисплей и ще могат да използват Bluetooth слушалки, за да чуват какво се случва.

В областта на безопасността автомобилите могат автоматично да се обаждат на 911, ако въздушните възглавници се задействат при инцидент. Освен това "камерата за мъртвата зона ще ви предупреди с червено, когато сигналът ви за завой е включен и в мъртвата зона е открит автомобил".

Tesla спомена и функцията "High Fidelity Park Assist", която изглежда създава триизмерен изглед на заобикалящата ви среда. Компанията не навлиза в много подробности, но технологията има за цел да направи паркирането по-малко стресиращо.

Собствениците ще намерят и нова опция за "светлинно шоу" и достъп до две нови камери, когато използват режима Live Sentry. Не на последно място, клиентите могат да използват приложението на Tesla, за да планират пътуване с няколко спирки и след това да го изпратят на автомобила си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    10 9 Отговор
    Идиоти
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 На теслата дръжката

    7 4 Отговор
    На коза или пръч, в зависимост от модела. Все пак е доста съмнително, дали новите собственици на тесла са виждали (чували) истинска коза на живо, освен тези с малолитражките по моловете.
  • 5 Грета Тунберг

    2 5 Отговор
    Моят чекист митбустера електрика издава такива звуци в банята.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бен тен

    1 0 Отговор
    Тези коли стават все по добри.
    Който го може си го може. Останалите тъпчат на едно място и се опитват да се подиграват.

    Има един велик цитат не помня на кого беше, ето го в оригинал :

    “First they ignore you,
    then they laugh at you,
    then they fight you,
    then you win.”

    Коментиран от #8

  • 8 Бен тен

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бен тен":

    При Тесла момента с игнорирането беше преди 10 години , когато излезе първия Модел S. Тогава вместо всички да тръгнат в тази посока изобщо не забелязаха какво се случва.
    В момента сме на средата на втора и трета фаза. Ту се присмиват ту ги атакуват.

    До 7-8 години ще сме в последната фаза. Когато Тесла произвежда повече от Тойота и Фолксваген. Тогава никой вече няма да се смее.