Отидете към основна версия

2 952 5

Нов вид сгъваем електрически велосипед

  • велосипед-
  • сгъваем велосипед-
  • електрически велосипед

Иновацията се нарича Fuell Fold

Fuell представи електрическия велосипед Fold, чието име подсказва една от характеристиките му – възможността за сгъване. Поради това моделът е подходящ за собственици на малки апартаменти или за тези, които искат да транспортират велосипеда в багажника на кола.

Рамката на Fold е изработена от алуминиева сплав и има малък багажник отзад, който може да издържи товар до 10 кг. Моделът е с верижна трансмисия, с осемстепенна касета Shimano Altus и с хидравлични дискови спирачки Tektro HD-E 350.

Дебелите 20 цолови гуми осигуряват безпроблемно каране и по неперфектни пътища. Педалите се подпомагат от 750 W електрически мотор и 720 Wh клетъчна батерия Samsung, скрита в рамката.

Според производителя зарядът на батерията стига за 110 километра при щадяща работа на електрическия мотор и за 48 километра при максимална. Иновацията се зарежда с мрежово зарядно за 6 часа.

При подпомагане от страна на електромотора, максималната скорост на на Fold е 32 км/ч. Теглото на този велосипед е 37,4 кг, а цената на модела на официалния сайт е $2 731. Комплектът включва LED фар и пластмасови калници.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини