Отидете към основна версия

2 378 4

Новите коли на Huawei ще се борят с Maybach и Rolls-Royce

  • huawei-
  • jac-
  • rolls-royce

Китайците ще представят нова марка скоро

Huawei обяви ново съвместно дружество с китайския автомобилен производител JAC, насочено към сегмента на ултралуксозните електрически превозни средства. Това сътрудничество, засега с кодовото име „Huawei-JAC“, има високи цели, като си поставя за цел да надмине утвърдени луксозни марки като Maybach и Rolls-Royce.

Фокусът е върху високопроизводителен, просторен електрически седан, който се изправя срещу съществуващите флагмански електрически автомобили като BMW i7 и Mercedes-Benz EQS. Главният изпълнителен директор на Huawei Ю Ченгдонг набляга на надхвърлянето на очакванията по отношение на лукса и комфорта.

Това начинание представлява разширяване в рамките на автомобилния проект HIMA на Huawei, като формира „четвърта сфера“ наред със съществуващите партньорства, насочени към по-младите с акцент върху технологиите и практичността (AITO, Luxeed, Stelato).

Съобщава се, че Ю Ченгдонг сам използва автомобили от съществуващите партньорства , като подчертава тяхната технология LiDAR, функции за безопасност и впечатляващ пробег.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.

Свързани новини