Отидете към основна версия

2 284 1

Ентусиасти превръщат Suzuki Jimny в кемпер

  • suzuki-
  • jimny-
  • кемпер

За целта е използвана версията с четири врати

Любимият на мнозина Suzuki Jimny, известен със своите офроуд умения, не е точно известен с просторните си размери. Въпреки това, японската компания White House Camper взима емблематичния мини офроудър и му дават изненадващо подобрение: повдигащ се покрив, който го превръща в микро кемпер.

Това иновативно преустройство, базирано на по-дългия Jimny с пет врати, ще дебютира официално като прототип на изложението Tokyo Camper Show 2024 на 20 юли. Смята се, че това е първият Jimny с такъв покрив.

Повдигащият се покрив добавя приблизително 12 см към височината на Jimny, което вероятно налага демонтирането на оригиналния покрив. Вместо да се качват по стълба, пътниците могат удобно да влизат и излизат от монтираната на покрива палатка от вътрешността на автомобила.

Разгънатата изскачаща палатка значително разширява вътрешното пространство на Jimny, което позволява по-лесно придвижване. В тази уютна палатка удобно могат да спят двама възрастни, а електрическият механизъм гарантира безпроблемно управление, когато стигнете до мястото за къмпинг. White House Camper дори изтъква практическо предимство: в случай на природни бедствия или извънредни ситуации палатката на покрива осигурява безопасно и сигурно място за спане в автомобила.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.

Свързани новини