20 Август, 2024 12:28 2 517 1

Този огромен кемпер се предлага със станция за зареждане на електромобили (ВИДЕО)

  • кемпер-
  • електромобили-
  • зарядно-
  • зареждане

Разполага още с две бани и две кухни

Този огромен кемпер се предлага със станция за зареждане на електромобили (ВИДЕО) - 1

Loki Coach, върхът на разкоша на кемперите бе представен от Prevost, един от пиноерите в създаването на необикновени жилищни пространства на колела. На цена от 2,5 млн. долара, този гигант е убежище за тези, които търсят максимален лукс и комфорт.

Този огромен кемпер се предлага със станция за зареждане на електромобили (ВИДЕО)

В сърцето на Loki Coach се крие неговият обширен интериор, щателно проектиран, за да предложи несравними жилищни помещения. Многобройните жилищни зони, включително кухня, оборудвана със съдомиялна машина, създават атмосфера на жилищно величие. Системата за развлечения на автобуса е също толкова впечатляваща, като включва масивни прибиращи се телевизори както отвън, така и отвътре.

Макар че липсата на вграден гараж може да е малко разочарование за някои, Loki Coach компенсира с изобилие от складови помещения, перално помощение и зарядна станция за електромобили. Основната спалня е оборудвана с голямо легло и самостоятелна баня.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦИФРОМАНИЯ

    2 2 Отговор
    КОЙТО ИМА КИНТИ ША ХОДИ НАЗАБОЛЕКАР ЛЕКАР.....ША ИМА КЕМПЕР.......
    КОЙТО НЯМА ДА ОТИВА В КУБА ...ТАМ САМО КЕМПЕРА Е С ПАРИ...