Last news in Fakti

17 Юни, 2024 10:13 1 934 3

Tesla превърна Model Y в кемпер

  • tesla-
  • model y-
  • кемпер

Компанията представи специален матрак 

Tesla превърна Model Y в кемпер - 1

Tesla разработи надуваем матрак за Model Y. Специалният матрак е проектиран така, че да пасва идеално на интериора на Model Y със сгънати задни седалки, осигурявайки комфорт за тези, които са го избрали. От компанията споделят, че е изработен от пяна с висока плътност и водоустойчива, полиестерна външна част.

Матракът се предлага с чанта за носене, въздушна помпа и лепенки за ремонт. Когато не се използва, той може да се прибере прилежно в задното отделение за съхранение под пода.

За съжаление към момента на писане матракът е разпродаден и поне за момента няма информация дали пак ще се появи подобна оферта и дали тя ще бъде запазена само за американския пазар.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    5 3 Отговор
    След матрака да сложат и тоалетна на Model Y, или ... в храстите.

    Коментиран от #2

  • 2 Гоце

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Ние в р00сия тоалетна не ползваме за тази работа си имаме двор
  • 3 Гост

    4 2 Отговор
    Тъкмо собственикът ще има къде да преспива, докато чака на зарядната станция.