Отидете към основна версия

585 0

DXC Technology взе златно отличие за откриването на обновения си офис във Варна

  • dxc-
  • отличие-
  • career show awards 2024-
  • икт клъстер – варна

Освен утвърден доставчик на IT решения, DXC е и най-големият работодател в сектора в България

Радваме се да споделим, че нашият партньор, технологичната компания DXC Technology, спечели три отличия във водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2024. DXC, глобален лидер в предоставянето на цялостни IT решения, е отличена със златната награда в категориите "Вътрешно събитие" и "Стратегия за обучение и развитие", както и с бронзовата в категорията "Стратегия за дистанционна работа".

В края на лятото на 2023 г., DXC превърна откриването на обновения си офис във Варна в тридневна събитийна кампания под мотото "Hello Varna! Hello World!". Между 31 август и 2 септември, компанията проведе поредица от събития в две направления: вътрешни, целящи ангажиране на служителите и подхранване на чувството им на гордост и принадлежност към работодателската марка; както и външни, фокусирани върху популяризирането на компанията и затвърждаване на ангажимента ѝ за растеж във Варна и региона. Служителите имаха удоволствието да участват в официалната церемония по откриване на офиса, среща с управленския екип на компанията в България, турнир по плажен волейбол, съчетан с допълнителни игри и забавления, и вечерно парти.

Освен утвърден доставчик на IT решения, DXC е и най-големият работодател в сектора в България. Предвид мащабите си, не е изненадващо, че компанията поставя силен фокус върху използването на иновативни и ефективни стратегии за обучение и развитие на служителите си, както и за дистанционна работа. DXC се гордее, че това, което я отличава са гъвкавият ѝ новаторски подход, съчетан с грижа за служителите и вслушване в обратната им връзка.

Career Show Awards се провеждат за шеста поредна година и DXC се съревновава с над 400 кандидатури на български и международни компании, които споделят своите успешни практики в сферата на управлението на хора и работодателската марка. Успехите на DXC в три категории на наградите свидетелстват за ефективността на нейната последователна стратегия, целяща да насърчи изграждането на местни таланти, да стимулира цифровия напредък и да допринесе за развитието на местните общности.

---

DXC Technology (Ди Екс Си Технолоджи) е американска компания, глобален лидер в областта на IT услугите с над 130 000 служители в световен мащаб и присъствие в над 70 страни. Компанията предоставя широк спектър от услуги на повече от 6000 клиенти, като сред тях са и около половината от Fortune 500 компаниите. Историята на компанията е дълга и води началото си от преди над 60 години. Това, в което е сред най-добрите, е да помага на бизнеси и правителства по целия свят да трансформират дейността си и да извлекат максималната добавена стойност от новите технологии.

Екипът на DXC Technology на наградите Career Show Awards 2024

(от ляво на дясно: Грегор Родев, Борис Ганчев, Наташка Георгиева, Светлана Парашкевова, Антоанета Митрева, Петя Узунова-Иванова, Аксиния Керинска, Росица Иванова-Чеботарева)


Свързани новини