Отидете към основна версия

4 019 32

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Борисов трябва да събори правителството, но го е страх от значката "Магнитски" (ВИДЕО)

  • копринка червенкова-
  • бойко борисов-
  • правителство-
  • събаряне-
  • магнитски

Тези двамцата, които се явиха от т.нар.  Харвард, те затвориха пътя на огромно количество български млади хора, които са завършили в чужбина по тези университети, и някои от които ще искат да се върнат в България. Никой няма да им повярва, коментира Червенкова

Снимка: ФАКТИ

Не си представям вече, ще че ме управляват толкова глупави хора. И си мисля кое от двете е по-лошо- простите или глупавите. Мисля, че и двете неща са много лоши. Има обаче някакво състезание между тези две определения. Ето сега нашият министър- председател затюхкал се какво е положението в медиите. Абе, човек, погледни бе, бензинът гони 3 лева, цените са безобразни вече. Той се втренчил в медиите. Как те разпространявали русофилски и не знам какви идеи. Абе, погледнeте си собствените хрантутници ,бе.
Това коментира в студиото на ФАКТИ пред Лили Маринкова журналистът Копринка Червенкова.
Тя каза още следното:

Сега като си мисля за тази промяна в Конституцията, те какво ли не сложиха вътре- националния празник, правителствата на президента, двойното гражданство. Само паметника не са го сложили. Но понеже сега казаха, че предстоят още да се обработват тези промени, те ще го сложат и паметника там. И не само той- покрай него ще отиде и Альоша. Предполагам, че в държавата има доста такива паметници, които през Конституцията ще бъде уредено да бъдат махнати.
Ох, какво да ви кажа, този Борисов! Какви работи върши той в момента. Той би трябвало да извърши нещо много, много важно- той трябва да събори това правителство. Просто е задължен да го събори. Но не може да го събори, защото много се страхува от значката "Магнитски", която веднага ще му лепнат. Ами да не е крал. Не е хубаво да се краде, нали! И когато е крал, е трябвало да мисли за последствията. Трябвало е да мисли, че рано или късно такъв тип поведение се плаща. И то се плаща много жестоко.
Аз се доверявам на това, че американците в един момент, все пак, ще го "наградят" с един "Магнитски".И тогава той вече няма какво да губи. Той се страхува, защото видимо ще му блокират парите.
Има и още едни неща, които не са хубави, и също ме притесняват. Тези двамцата, които се явиха от т.нар. Харвард, те затвориха пътя на огромно количество български млади хора, които които са завършили в чужбина по тези университети, и някои от които ще искат да се върнат в България. Никой няма да им повярва. Те компрометираха идеята да пристигнеш от чужбина от добър университет с една добра диплома.

Каква е ситуацията в съдебната ни система след поредните промени? Какво да очакваме на изборите през есента, ще има ли махнати и други паметници освен на Съветската армия и още от анализа на Копринка Червенкова за случващото се у нас- може да проследите във ВИДЕОТО

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 24 гласа.

Свързани новини