Отидете към основна версия

3 909 25

Бойко Атанасов пред ФАКТИ: В България хората с прякори не умират от естествена смърт

  • бойко атанасов-
  • убийство-
  • алексей петров

От изключително важно значение е да се разбере кой е извършил убийството на Алексей Петров и кой го е поръчал, защото това засяга имиджа на страната ни

От изключително важно значение е да се разбере кой е извършил убийството на Алексей Петров и кой го е поръчал, защото това засяга имиджа на страната ни. В България хората с прякори не умират от естествена смърт, това е очевиден факт.

Това коментира в студиото на ФАКТИ пред Лили Маринкова следователят Бойко Атанасов.

Алексей Петров бих го сравнил като тежест, като бизнесмен с Пеевски, само че не е бил депутат. Той е изключително силен, бил е в ДАНС, а Пеевски беше шеф на службата.

Бях свидетел на процесите по делото „Октопод“, когато след стъпването си в длъжност Сотир Цацаров предприе една огромна кампания по дискредитирането на прокурора по делото Светозар Костов. Срещу него беше насочена цялата машина на прокуратурата и успя да го унищожи. Делото „Октопод“ не влезе в съда и беше прекратено, защото не беше написан обвинителен акт.

Алексей Петров беше много близък приятел на Никола Филчев, главния прокурор от Плод и Зеленчука. Той е известен с най-мракобесната история в Прокуратурата. Връзката между двамата е по времето, когато в България стават най-много убийства и когато Бойко Борисов е и главен секретар. Така че, всичките тези „случайности“ ни водят до закономерния извод, че структурите на правоохранителните органи и структурите на бизнеса са се сляли.

Повече вижте във ВИДЕОТО:

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.

Свързани новини