Отидете към основна версия

8 562 38

Арман Бабикян пред ФАКТИ: Ахмед Доган държи ядрено копче в ръцете си! (ВИДЕО)

  • арман-
  • бабикян-
  • герб-
  • дпс-
  • ахмед-
  • доган-
  • пеевски

ГЕРБ не могат да разберат, че получиха шамар на изборите, казва гостът

Снимка: Факти.бг

Ахмед Доган държи ядрено копче в ръцете си! Това е етническото копче. Нали си представяте, ако той се изправи и каже, че партията е похитена от едни корумпирани обувки, които са нахлули в хола на нашата партия, на партията на ценностите, която първа се изправи срещу комунизма. Няма да продължавам, защото спекулирам… Но ако това стане, какво ще се случи с Пеевски независимо от парите му, от връзките му. Това ще е проблем не на ДПС, а на България. Огромен проблем. Не казвам, че Ахмед Доган би бил толкова безотговорен, за да използва тази опция, за да си върне властта, но това копче е в ръцете му и никой не бива да го забравя. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Арман Бабикян, общественик, ПР експерт и представител на ПП "Ние идваме".

„Имаме ли посока на промяна срещу тези, срещу които беше насочена обществената енергия и протестите през 2020 година. Новите, които можеха да донесат промените в нов тип държавно управление, не се справиха със задачата, поставена от гражданите. Те не можаха да разчетат обществения протест и не можах да го превърнат в грамотна партийна дейност, а сега се налага по трудния начин да се стига до същото място. Хората искаха прости неща, прости за разбиране, но не се случиха. А от партията на Борисов слушаме как „свършиха експериментите“, че сега „ще бъде каквото беше“… ГЕРБ продължават да си мисля, че това, което е било, е било добро и сега хаосът отминава. Ще светне слънце и т.н. ГЕРБ не могат да разберат, че получиха шамар на изборите. ГЕРБ имаха 1,2 млн. избиратели, а стигнаха до над 500 000. Просто хората си оттеглят подкрепата“, сподели още Бабикян.

„Ето и факти – сега, дори и когато победиха на последните избори, ГЕРБ загубиха гласове и изглеждат сринати. Нищо ли не им говори това на ГЕРБ. Те продължава да смятат, че така ще мине малко време, ще го намажем с нещо и ще се върнем във времето, в което пак царят Слънце от Банкя всичко ще разпределя, ще дава пак порции. Някак всичко ще мине. Това е като при старите комунисти – говоря за по-възрастните членове на БСП, които сега си спомнят за копането на Хаинбоаз, за ниските цени, че всичко е било евтино и хубаво, че не е имало много престъпност и така нататък. Горе-долу манталитетът на ГЕРБ и ДПС е такъв, а те бяха в съдружие през цялото това време. Как могат да се променят, как може да се промени тази система. Просто в ГЕРБ и ДПС не възприеха адекватно сигналите, които им изпратиха хората“, каза още гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 37 гласа.

Свързани новини