Отидете към основна версия

3 218 22

Орбан посече Брюксел и бежанците

  • виктор орбан-
  • бежанците-
  • ес

Той иска нов елит в ЕС

„Надявам се, че референдумът в Унгария ще даде пример на останалата част в Европа и при изборите през следващата пролет и  институциите в ЕС ще бъдат водени от нов елит, на мястото на сегашния елит от нихилисти.“  Това бе заявено от премиера на Унгария Виктор Орбан, цитиран от Express.

В Унгария предстои референдум, на който гражданите ще решат, дали ще приемат идеята за въвеждането на квоти за бежанци в ЕС.

„Когато каниш бежанци, те най-вероятно ще дойдат. Трябва да решим дали искаме обединена Европа или отделни нации. Имиграцията ще има големи последствия за Европа, а европейците дори не знаем какво точно искаме. Нашият проблем реално е Брюксел, а не имигрантите.

Излизането на Великобритания от ЕС ни даде ясен знак. Какъв е този европейски елит, който бе отхвърлен от огромна страна с 65 млн. души?

Политическата война на базата на имиграцията е една чудесна възможност. За някои хора това е възможност да унищожат една Европа . Европа, която е базирана на концепцията на християнството и националността.  Това е опит за промяна на етническата основи на ЕС.

Те знаят, че мюсюлманите никога няма да гласуват за партия с християнски корени.   Така Европа няма да е разпознаваема. Ние трябва да предотвратим това.  Ние трябва да защитим страните с европейски корени“, заяви Орбан.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: