Отидете към основна версия

12 422 25

В Русия убиха фризьор заради лоша прическа (ВИДЕО)

  • русия-
  • москва-
  • убийство-
  • мъж-
  • фризьор-
  • прическа-
  • видео-
  • рубли

Убийство заради 200 рубли

В Русия фризьор беше убит от клиент, останал недоволен от прическата си, съобщи руската телевизия „Звезда“. Инцидентът е станал в Московска област.

Кадри от убийството, заснети от камерите на улицата пред салона, бяха публикувани в мрежата от друг клиент на фризьора. Той заяви, че той е вършил професионално и съвестно работата си.

Жертвата е 24-годишен мъж, родом от Узбекистан. Трагичният инцидент е станал в петък, на 13 октомври. Ден преди това клиент е посетил фризьорския салон и е платил 200 рубли ($3.5) за подстригването. На следващия ден обаче се върнал, недоволен от резултата.

Фризьорът се заел да „поправя“ прическата, но нервният клиент отново останал недоволен и го подгонил на улицата. Секунди по-късно нападателят наръга няколко пъти фризьора с остър предмет. Младият мъж е бил наръган в сърцето.

На кадрите се вижда как се опитва да се изправи, но в един момент пада безжизнено на земята. Жертвата е починала преди пристигането на линейката. Руските медии отбелязват, че на улицата има и други хора, но никой не спира нападателя и не помага на младия мъж.

Руската полиция се опитва да идентифицира самоличността на нападателя. Убиецът в момента се издирва. Видеото беше споделено и от Антон Беляков, член на Съвета на Федерацията, който призова за бързо намиране на извършителя.

* Предупреждение: Кадрите не са подходящи за лица по 18 години

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания