15 Октомври, 2017 14:56 12 399 25

В Русия убиха фризьор заради лоша прическа (ВИДЕО)

  • русия-
  • москва-
  • убийство-
  • мъж-
  • фризьор-
  • прическа-
  • видео-
  • рубли

Убийство заради 200 рубли

В Русия фризьор беше убит от клиент, останал недоволен от прическата си, съобщи руската телевизия „Звезда“. Инцидентът е станал в Московска област.

Кадри от убийството, заснети от камерите на улицата пред салона, бяха публикувани в мрежата от друг клиент на фризьора. Той заяви, че той е вършил професионално и съвестно работата си.

Жертвата е 24-годишен мъж, родом от Узбекистан. Трагичният инцидент е станал в петък, на 13 октомври. Ден преди това клиент е посетил фризьорския салон и е платил 200 рубли ($3.5) за подстригването. На следващия ден обаче се върнал, недоволен от резултата.

Фризьорът се заел да „поправя“ прическата, но нервният клиент отново останал недоволен и го подгонил на улицата. Секунди по-късно нападателят наръга няколко пъти фризьора с остър предмет. Младият мъж е бил наръган в сърцето.

На кадрите се вижда как се опитва да се изправи, но в един момент пада безжизнено на земята. Жертвата е починала преди пристигането на линейката. Руските медии отбелязват, че на улицата има и други хора, но никой не спира нападателя и не помага на младия мъж.

Руската полиция се опитва да идентифицира самоличността на нападателя. Убиецът в момента се издирва. Видеото беше споделено и от Антон Беляков, член на Съвета на Федерацията, който призова за бързо намиране на извършителя.

* Предупреждение: Кадрите не са подходящи за лица по 18 години


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вълев

    80 3 Отговор
    5 човека стоят и гледат как един боклук мушка и бие друг!
    Страшни мишоци сме това хората!

    Коментиран от #25

  • 2 Ьььььь

    16 22 Отговор
    Сещате ли се сега какво ще става с узбеките в тоя район-ще се завират в миши дупки тия гастербайтери...Направо ще са леш...

    Коментиран от #5

  • 3 Реално

    22 20 Отговор
    Ако убитият е руснак ще е мазало. Преди няколко години пак гастербайтер беше наръгал руснак. Тогава се вдигна половин Москва и дълго време черните бяха по-ниски от тревата.

    Коментиран от #6

  • 4 Тира Джия

    14 13 Отговор
    Ммм чурки, урюки, узбеки, таджики, чеченци, ингушети, осетинци, афганци - всички узкоглазъе ХИЧ не са долюбвани от руснаците...
    Повечето са мирни и тихи, смирени и скромни, но 90% от подземния свят- наркотици, оръжие, проституция, митници, пазари, паркинги се държат от техни бандити! Спомнете си убийството на един от най-могъщите и страховити босове в Русия - Дед Хасан, точно преди Олимпийските игри в Сочи! Оня също като онова еврейче бившия кмет на Москва Юрий Лужков е заплашвал направо Путин! На руснаците им е дошло до гушата от гастарбайтери от Средна Азия и вече им избива парата...Дано не ме разберете погрешно, това на видеото е в стил: кмета на Галиче трепе беден селянин! Там всички свидетели бяха от някой АУЛ и сигурно никой от тях не е знаел и дума на руски, за да му каже да спре...
  • 5 Крум

    24 8 Отговор

    До коментар #2 от "Ьььььь":

    Тоя па -вижда се колко си запознат . Чеченците в Москва са недосегаеми -колят и бесят и никой копче не смее да им каже. Питай някой който живее в Москва -той ще ти каже.
  • 6 Offf

    23 1 Отговор

    До коментар #3 от "Реално":

    Чукча не читател, той писател.. ..написано е, че жертвата е узбекистанец.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 jambazina

    18 0 Отговор
    Тоя па какво се ядосва за прическата, да се погледне в огледалото и да види че е плешив, каквото и да му правят пак ще си е плешив.
  • 9 юрист

    16 15 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Преди няколко години пак гастербайтер беше наръгал руснак....“ Алоооу- виж какво пише- “...Публикувано във факти.бг: Жертвата е 24-годишен мъж, родом от Узбекистан.“ Т.е. ЖЕРТВАТА Е ГАСТАРБАЙТЕР, който не е руски гражданин! УБИЕЦЪТ Е РУСКИ ГРАЖДАНИН! Но иначе руските тролове ни представят русия като държава, в която чужденците са отлично приети, спрямо гастарбайтерите- граждани на държави от онд не са налични престъпления от омраза, ксенофобия, или пък не са дискриминирани и други такива ЛЪЖИ за руската действителност! Много мрънкате срещу ЕС, обаче не си виждате престъпната реалност в собствената си руска родина! Ето- ТОВА ЛИЦЕМЕРИЕ от вас ме отвращава!
  • 10 Vasik Atanasova

    35 18 Отговор
    от руснаците нищо хубаво не се очаква
    като деца комунистите ни ги даваха за пример
    за мене този е пълен с комплекси и психопат
  • 11 Vasik Atanasova

    24 11 Отговор
    руснак уби узбекистанец това е истината
    кво се заблуждавате
  • 12 ИЖИ

    27 16 Отговор
    Мечтата за руски живот на българските русофили
  • 13 Бай хой

    19 21 Отговор
    Шорошчета друго си е на концерт да изпотрепеш десетки и да раниш стотици.

    Колко сте жалки от една трагедия да се опитвате да извлечете дивиденти. Няма такава простотия като козяшката.

  • 14 PlimP

    10 7 Отговор
    10, ако тва се случи тук в БГ пак всички ще гледат, въпросет е принцпен, става въпрос за самата ситуация, ама ти естествено не го загряваш и полицията не може да го намери, тиквите дето гедаха, като на театър и те трябва да минат през съда, ей така за профилактика
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гого

    11 5 Отговор
    То и във България е така ако циганите млатят Българин останалите също гледат един дол дренки сме.

    Коментиран от #17

  • 17 Обамакожите са сигурни гласоподаватели

    10 4 Отговор

    До коментар #16 от "Гого":

    Защото циганите ги пазят всички жидомасонски рептилски НПО тумори! ДПС, ДОСТ, Евророма и БХК ще са първите които ще скочат да защитават Обамакожите! Ха, сега намери българска организация или партия, която би взела страната на българина!!!
  • 18 Георги Колев

    0 1 Отговор
    Война или смърт-Избирай?
  • 19 Гост

    9 1 Отговор
    За такива като този убиец - по бързата процедура, на място.

    Коментиран от #20

  • 20 Тир Аджия

    9 2 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Съгласен - кмета на Галиче, също трябва да бъде екзекутиран!!
  • 21 Спиро

    2 0 Отговор
    ...тоя пич си разреши проблема.
    Свинщина
  • 22 Пеньо

    2 0 Отговор
    Държавата е без значение, но това е поредният урод, който ще лежи в затвора с диагноза "безмозъчност"!
  • 23 Всеки за себе си и дявола за всички

    0 1 Отговор
    Всички бели трябва да се обеденят и всеки по местата си и кой от къде е да си ходи. Не искаме навлеци..Индия,Паки-стан,бурза чакат и тръпнат в нетърпение за своите,че дори и Монголия
  • 24 Кобрата

    2 0 Отговор
    Може ли да съществуват по-голяма глупост и нахалство от това?
    Да убиеш невинен човек за 3.5 долара?
    Като не е бил доволен от прическата, да се остриже 0 номер и като му порасне пак, да отиде на друг фризьор и готово.
    Ква вина е имал човекът, че този е много претенциозен?
    Сега този бо.лук заслужава да го смажат от бой на улицата до смърт и да го изгорят с бензин.
  • 25 Кобрата

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "вълев":

    Така е, прав си, истината е, че и руснаците са същите бо.луци като нас и манталитетът им е 1 към 1 с нашият.
    Типично Балкански манталитет...
    Това да гледаш как убиват някой и да снимаш или пък да се подиграваш, но да не се притечеш на помощ е отвратително.
    И като съм ги гледал и по морето каква кочина става след тях, правят боклук навсякъде и става страшна свинщина след тях и като се наядат дори не си изхвърлят опаковките от храните в кошовете.
    Тва е страшна напаст, боклуци от класа, същите сме и ние.
    Говорим за циганите, ама и ние не сме по-различни от тях в това отношение, за разлика от нас, те поне са задружни и си помагат.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания