Отидете към основна версия

3 805 10

Тръмп спал с порнозвезда, която му напомняла на Иванка

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • сторми даниелс-
  • порнозвезда-
  • иванка-
  • дъщеря-
  • афера

Скандални подробности около личния живот на Тръмп

Американският президент Доналд Тръмп е спал с порнозвезда. Самата Сторми Даниелс разкри, че си е легнала с настоящия държавен глава през 2006 година – малко, след като съпругата му Мелания родила. „Не беше нищо лудо. Беше само в една поза. Какво очаквате от човек на тази възраст?“, заяви порноактрисата, родена през 1979 година. Пред In Touch тя разказва интересни подробности за интимния си контакт с Тръмп.

Тя се срещнала с богаташа след голф турнир в Невада през юли 2006 година – близо три месеца след раждането на Барън Тръмп. Тръмп споделил на порнозвездата, че му напомня на Иванка – неговата дъщеря. Преди години в телевизионно интервю Тръмп сподели, че би излязъл на среща с Иванка, ако не му беше дъщеря. Сторми Даниелс още преди президентските избори искала да разкрие за любовната афера на Доналд Тръмп. „Уолстрийт джърнъл“ написа, че порноактрисата е получила $130 000 през октомври 2016 година, за да мълчи. Разкрития в разгара на президентската кампания биха ударили по имиджа на републиканеца.

Настоящият президент на Щатите разказал на красивата блондинка, че била „красива и умна“ като дъщеря му Иванка. Сторми Даниелс разкри още, че по време на секса двамата не са използвали презерватив. Това е пореден черен удар по името на Тръмп. От екипа му заплашиха да заведат дело срещу порнозвездата.

Сторми Даниелс, чието истинско име е Стефани Клифърд, не е единствената порнозвезда, която твърди, че е имала контакт с Тръмп. Алана Еванс сподели, че през 2006 година е получила сексуално предложение от милиардера, но отказала. Джесика Дрейк пък разкри, че получила сексуално предложение от Тръмп на стойност $10 000 – отново на голф турнир.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Тръмп насърчава диктаторите по света

    Избуяването на нетолерантност в страни като САЩ вдъхва увереност на диктатори в други страни. Това показва анализ на Human Rights Watch. В него се ...
    18.01.2018
    2 143
    1
  • Тръмп свалял още една порнозвезда

    Втора порнозвезда твърди, че е била поканена в хотелската стая на Доналд Тръмп през 2006 г., по време на турнир по голф, пише сайтът Daily Beast, цити ...
    15.01.2018
    2 868
    2