Last news in Fakti

15 Януари, 2018 17:21 2 839 2

Тръмп свалял още една порнозвезда

  • алана еванс-
  • порно-
  • доналд тръмп-
  • стефани клифърд

Алана Еванс твърди, че е била поканена в хотелската стая на милиардера през 2006 година

Тръмп свалял още една порнозвезда - 1
Снимка: БТА/АР

Втора порнозвезда твърди, че е била поканена в хотелската стая на Доналд Тръмп през 2006 г., по време на турнир по голф, пише сайтът Daily Beast, цитиран от медии зад Океана.

Преди дни в. The Wall street Journal написа, че адвокат на Тръмп платил през 2016 година 130 000 долара на бившата порно актриса Стефани Клифърд, за да си мълчи за сексуална връзка с магната на недвижими имоти по време на същия турнир.

Порнозвездата Алана Еванс заяви пред сайта, че се засякла през 2006 г. с Клифърд, която й казала, че по-късно вечерта ще ходи при Тръмп и я поканила да се присъедини. След това, по думите й, Клифърд й се е обадила. "Звъня ми пет пъти, последните два от които бе с Доналд и аз го чух да казва по телефона "О, хайде, Алана, нека се позабавляваме! Хайде да се позабавляваме! Ела на купона, чакаме те", обяви Еванс.

Тръмп свалял още една порнозвезда
Снимка: Instagram


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    26 7 Отговор
    Ако Тръмп беше свалял някой мъж-нямаше да има скандал в гейска америка-всичко щеше да е тихо и спокойно.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.