Отидете към основна версия

2 173 9

Бомбена тревога в Лондон

  • лондон-
  • тревога-
  • полиция

Предметът, предизвикал тревога, по-късно се оказа изхвърлен електрически уред

Снимка: Shutterstock

Британската полиция съобщи, че проверява сигнали за подозрителен пакет в Лондонското сити и е отцепила район близо да емблематичен за британската столица небостъргач, предаде Reuters.

Оградихме с кордон района около кулата "30 Сейнт Мери Акс" заради съобщения за подозрителен пакет, получен тази сутрин на "Бери стрийт", съобщи лондонската полиция в Тwitter, имайки предвид сградата, популярна с името "Корнишона".

Помолихме гражданите да избягват мястото, докато работим по случая, а хората в близките здания - да следват вътрешните процедури, допълни полицията.

По-късно стана полицията съобщи, че подозрителният пакет в Лондонското сити не е опасен и взетите предпазни мерки около мястото са отменени, предаде Reuters.

Няма основание за тревога. Предметът, предизвикал тревога, е изхвърлен електрически уред, съобщиха в Тwitter органите на реда.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Три осуетени атентата в Брюксел за година

    От началото на миналата година досега в Брюксел са били предотвратени три възможни атентата. Представител на службата за борба с тероризма пояснява пр ...
    21.03.2018
    1 337
    5
  • Взрив разтърси северен Лондон

    Взрив разтърси североизточната част на Лондон. По предварителна информация не става дума за терористичен акт, съобщава в своя профил в социалната мреж ...
    04.03.2018
    2 740
    1
Новини по държави: