Отидете към основна версия

4 045 29

Америка я чака нов 11 септември, ако Тръмп не спечели

  • 11 септември-
  • избори-
  • президент-
  • доналд тръмп-
  • нур бин ладин

Прогноза на Нур бин Ладин - племенница на Бин Ладен

Америка е под заплаха от друга атака, вдъхновена от 11 септември, ако Джо Байдън бъде избран за президент и че само Доналд Тръмп може да я предотврати. Прогнозата е на племенницата на Осама Бин Ладен - Нур бин Ладин, съобщава изданието The Independent

"ИДИЛ се размножи при администрацията на Обама/Байдън, което доведе до тяхното пристигане в Европа. Тръмп показа, че защитава Америка и нас от продължаващите външни заплахи, като унищожи терористите в основата им и преди те да получат шанс да нанесат удари", казва 33-годишната жена пред New York Post

Нейното семейство използва името "Ладин" вместо "Ладен", подобно на това, което е използвал нейният скандален чичо. Г-жа Бин Ладин, която живее в Швейцария, заяви, че винаги е била "американка по душа" и ще подкрепи г-н Тръмп на президентските избори през 2020 г.

В интервюто тя нарече предстоящите избори най-важните за това поколение. "Подкрепям президента Тръмп, откакто той обяви, че ще се кандидатира в ранните дни на 2015 г. Наблюдавам го отдалеч и се възхищавам от решителността на този човек", каза тя. "Той трябва да бъде преизбран...Това е жизненоважно за бъдещето не само на Америка, но и на западната цивилизация като цяло".

"Погледнете всички терористични атаки, които се случиха в Европа през последните 19 години. Те ни разтърсиха до основи...Радикалният ислям напълно проникна в обществото ни ", добави г-жа бин Ладин. "В САЩ е много притеснително, че левицата се е причислила напълно към хората, които споделят тази идеология".

Г-жа бин Ладин е откровен поддръжник на Тръмп, по времето, когато президентът е изправен пред критики от европейските страни. В Швейцария, където живее Бин Ладин, Тръмп има само 18% рейтинг на одобрение, според анкета на "Галъп" за 2018 г.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.

Свързани новини