Отидете към основна версия

58 161 174

Любовницата на Путин изчезна безследно

  • алина кабаева-
  • русия-
  • любовницата на путин-
  • владимир путин-
  • путин-
  • изчезване-
  • деца

Путин пази в строга тайна личния си живот

Снимка: Shutterstock

Тя е била олимпийска шампионка, наречена е била „най-гъвкавата жена в Русия”, позирала е гола за мъжко списание. За капак в продължение на 12 години беше свързвана с Владимир Путин и се твърдеше, че му е родила деца. Сега обаче Алина Кабаева е в неизвестност, пише британското издание The Sun.

Когато таблоидът разкри нейното изчезване, историята беше проследена по целия свят - с изключение на Русия, където медиите запазиха мълчание. 37-годишната Кабаева не е забелязвана на публично място, откакто бе бременна във втория месец с близнаци. Смята се, че тя е родила двете момчета в московска клиника през април миналата година – нещо, което официалните власти отричат. Според някои съобщения бебетата са четвъртото и петото дете на Путин. Не че ще го узнаете от руските медии.

„Имам личен живот, в който не позволявам намеса. Трябва да се уважава”, каза веднъж руският президент Путин. И в този ред на мисли, къде е Алина Кабаева, наричана „първата любовница на Кремъл”? Някои казват, че тя в е Италия, където отглежда семейството си. Други твърдят, че Путин е започнал връзка с друга жена, по-възрастна от нея. В страна, в която враговете на президента често изчезват безследно, това е много труден въпрос.

Алина Кабаева става известна още като тийнейджърка, печелейки бронзов медал на игрите в Сидни през 2000 г. Само четири години по-късно в Атина красавицата печели златен медал в художествената гимнастика. В тези години Кабаева, дъщеря на етнически татарин, за първи път се среща с Путин. Тогава той е женен, а тя има връзка с полицай. Интересът на папараците расте, а майката на Алина – Любов, казва: „Не може ли спортистка да се влюби в полицай? Или дори в президент?”. През пролетта на 2008 година вестник, собственост на близкия до Путин Александър Лебедев, пише, че Алина има интимна връзка с Путин. Малко по-късно милиардерът спира вестника заради „финансови затруднения”. Путин отрича информацията. През месец юли пък Алина отменя участие в телевизионно шоу. Тогава се твърди, че го прави, защото е бременна. Публикацията бързо изчезва от уебсайтовете в Русия.

През пролетта на следващата година Алина ражда, а нейният треньор Ирина Винер-Усманова, съпруга на олигарха Алишер Усманов, казва: „Когато Алина намери подходящото време, ще го каже сама. Аз просто съм щастлива за нея”. Някои твърдят, че всичките ѝ деца от Путин са регистрирани под името на сестра ѝ. През годините продължава да има твърдения за връзката на Путин с Алина, която е с 31 години по-млада от него.

През 2013 година Путин обявява, че се развежда с Людмила - и говорителят му намекна, че няма време за друга жена в натоварения живот. „Вижте работния график на Путин“, казва той. „Ще видите, че няма място за семейни дела.“ Говорителят отхвърли слуховете за таен брак с Алина през 2014 г. като „интернет упражнение за облекчаване на скуката“. През 2015 година обаче Алина сякаш живее живота на първата дама на федерацията. Тя разполага с много лимузини, а по време на посещение в московско кафене е охранявана от гардове, въоръжени с картечници. По това време тя е назначена за председател на най-важната прокремълска телевизионна и вестникарска империя в Москва, въпреки че няма опит.

Може би Алина наистина се посвещава на своите деца в пълно усамотение. Но тишината, с която е посрещнато нейното изчезване в Русия, е оглушителна. Дори нейната близка приятелка Ляйсан Утяшева, заслужил майстор на спорта по художествена гимнастика, казва, че не може да се свърже с Алина. Приятелите ѝ продължават да се питат кога, и дали, отново ще се срещнат някога с нея.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 128 гласа.

Свързани новини

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания