Отидете към основна версия

6 143 204

Рогозин от фронта: На Т-72/62/64 украинските танкисти имат повече шансове да оцелеят, влезлите в немски танкове, са обречени на смърт

  • украйна-
  • война -
  • русия-
  • сащ-
  • володимир зеленски -
  • киев-
  • рогозин-
  • танк-
  • танкове-
  • леопард-
  • танкисти-
  • т-72/62/64

Съветските танкове са не по-малко опасни, така че молба към бойците от изтребителните батальони: изгаряйте всичко, което видите, а не само дебели немски котки!

Снимка: Телеграм

От Телеграма на Дмитрий Рогозин:

Снощи късно вечерта разузнавачите ме запознаха с любопитен документ. От него следва, че въоръжените сили на Украйна са изключително обезпокоени от фактите на масово поражение от украински танкови екипажи на техните собствени "Леопарди". По-конкретно, в доклада до своето командване, украинският офицер посочва и причините за такова „провокативно поведение“ на своите подчинени, които или слагат пясък в двигателя на танка, където не е необходимо, или поставят мина под опашката му и уж случайно се сблъскват с него на заден ход ... И така, от документа следва, че украинските екипажи на "Леопардите" отказват да се бият с тях безразборно и ако все пак бъдат накарани да влязат в атака, извеждат оборудването си от строя, само и само да хване очите на руснаците, като е на мушка. Причината е проста: офицерът от въоръжените сили на Украйна го посочва в документа: руските войници възприемат тези немски танкове на ниво инстинкт и историческа памет като основна цел. Артилерията и ПТУР ги удрят, армейската авиация и ударните БПЛА работят активно по тях.

Четейки този документ, между другото, веднага си спомних как една филмова знаменитост обеща, че ще плати големи пари за всеки облицован "Леопард". Дали тази знаменитост се е разплатила, не знам, но в окопите на руската армия тази новина беше бурно обсъждана, включително какво е най-добре да се купи с приходите от тези унищожени "Леопарди". Вадим Задорожни и неговите многобройни партньори, колекционери на оръжия, също многократно са изразявали желанието си да откупят обратно уловените "Леопарди" за техния Музей на технологиите в Архангелск близо до Москва.

Е, общо взето, започна се. Руският селянин, след като научил, че също ще му бъде платено щедро за кожата на омразните "Леопарди", се въоръжил с каквото може и отишъл да победи това същество на земята.

Украинската армия, от която бяха формирани екипажите на модните немски танкове, очевидно нямаше късмет. Оказва се, че всички са атентатори самоубийци. Не им е позволено дори да излязат от горящия немски танк, руската пехота единодушно ги унищожава от всички стволове. Между другото, за това ми разказаха в 1-ви Барс, който е част от 70-ти полк на 58-ма армия. Техният картечар покоси всеки, който се опита да излезе от подпалените "Леопарди". Командирът едва го спря по-късно, така че той беше буквално отнесен от битката. Накратко дори тези украински танкови екипажи нямат шанс да бъдат пленени. Такива са нещата.

Оказва се, че на Т-72/62/64 украинските танкисти имат повече шансове да оцелеят, а тези, които се осмелиха да влязат в немски танкове, са покрити със сигурна смърт.

Предполагам, че със същата маниакална лудост нашите момчета ще преследват американските танкове веднага щом бъдат доставени в Украйна и ще палят "Ейбрамс" зад всеки ъгъл, причинявайки инфаркт на американски мирянин.

Ситуацията с вече Червената книга "Леопарди", разбира се, е забавна и като цяло, познавайки манталитета на руския човек и войник, е обяснима, но в този отприщен хазартен лов на нашите момчета за западни, особено германски танкове, предизвиквайки патологичен страх от въоръжените сили на Украйна в тях да се изкачат, няма нищо добро. Съветските танкове са не по-малко опасни, така че молба към бойците от изтребителните батальони: изгаряйте всичко, което видите, а не само дебели немски котки!

Източник: Телеграм

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 68 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: