Отидете към основна версия

2 629 19

Веселин Марешки, "Воля": Кризата ще свали много маски и ще развенчае много митове и заблуди

  • веселин марешки-
  • коронавирус-
  • извънредно положение

Народът трябва да знае, че има кой да го води по правилния път, че по върховете на държавата няма хаос, страх или разнобой, а прагматизъм, разум, родолюбие и почтеност

Снимка: БГНЕС

Кризата ще свали много маски и ще развенчае много митове и заблуди. Това каза лидерът на "Воля" Веселин Марешки в декларация от името на група. "Един генерал го пробвали дали ще стане президент, друг мечтаел за втори президентски мандат, трети политик гонил не знам си какъв пост в партията си. Отвсякъде ни заливат с подобни коментари. Това ли е дневният ред на българския народ. Не, не е", допълни още Марешки.

"Уважаема госпожо председател, уважаеми колеги, от тази трибуна ще се обърна към всички българи. Сигурен съм, че в такива времена те много внимателно следят какво се случва в тази зала. Днес България повече от всякога има нужда от своя Левски. Нали не сме свикнали да го цитираме по инерция само на празници. Такива хора ни трябват всеки ден. Народът ни има нужда от силни водачи, от надежда и вяра", заяви Марешки.

По думите му в моменти на изпитание всички искат да се обединят около хора, на които вярват и на които могат да разчитат, предаде репортер на агенция "Фокус".

"Народът трябва да знае, че има кой да го води по правилния път, че по върховете на държавата няма хаос, страх или разнобой, а прагматизъм, разум, родолюбие и почтеност. Всеки политик, стига да има качествата на истински лидер, успява да намери своето точно място именно в такава сложна ситуация и то такова място, което да му даде шанс да се докаже и да направи нещо реално на народа си", заяви още Марешки.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.

Свързани новини