Отидете към основна версия

3 525 14

Любимата закуска на Меган Маркъл за детокс и тонизиране

  • меган маркъл-
  • диета-
  • смути-
  • закуска-
  • полезно-
  • здравословно хранене

Херцогинята на Съсекс залага на здравословните смутита рано сутрин

Снимка: БГНЕС/ EPA

Херцогинята на Съсекс е известна с това, че поддържа здравословен начин на живот, включващ йога и полезни напитки. Сред тях са и подсилващи имунитета смутита, а своята любима рецепта Меган Маркъл споделя през 2015 г. в интервю за уебсайта The Chalkboard заедно с останалите си хранителни навици.

Актрисата признава, че обича да започва деня си със закуска от „чист ванилов шейк за пречистване с боровинки или купичка акай със свежи плодове, мед от манука и пчелен прашец (това е моят абсолютен фаворит).“

Меган разкрива още, че като алтернатива на бързата храна предпочита зелен сок: „Това е бързо. И е храна. Изминаха много месеци, откакто не съм си взимала бърза храна”.

Докато Меган се стреми към балансирана диета, пълна с полезни вещества, тя залага и на добавки, които включват магнезий, капки В-12, мултивитамини и кортизол преди лягане, а понякога и ашваганда, пишат от Edna.bg.

А какъв според Меган е най-простият начин за подобряване на здравето? „Заобиколете се с хора, които водят здравословен начин на живот... Той е заразен“, казва тя.

А ето я и рецептата за нейното любимо смути:

Съставки:

1 пакет от шейк на прах по избор (херцогинята използва ванилия)
½ чаша замразени боровинки
1 ч.л канела
Малко семена от чиа
½ чаша бадемово мляко
½ чаша кокосова вода

Начин на приготвяне:
Всичко се нарязва и изсипва в блендера, където се разбива и смесва.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.

Свързани новини