Отидете към основна версия

3 224 12

Как да носим правилно вратовръзка? (ВИДЕО)

  • вратовръзка-
  • избор-
  • съвети-
  • стил-
  • мода-
  • мъжки аксесоар

Основният принцип в завързването и носенето на вратовръзка е, че тя трябва да изглежда естествено

Снимка: shutterstock

Вратовръзката е аксесоар, част от мъжкото облекло, който не е за пренебрегване, особено, когато мъжът трябва да изглежда официален или делови. Тя подчертава стила на мъжа, който я носи. Но как да изберете подходящата вратовръзка според повода и как правилно да я носите?

Тъй като има толкова богат избор и много възможности при избора на вратовръзка, може да е много объркващо, когато трябва да изберете подходящата.

В сявоя канал във Vbox7, наречен "Dresscode", от Дойче Веле дават много полезни съвети за това как да подберете правилната вратовръзка.


"Защо всички са толкова изненадани от доста нестандартните политики на Белия дом в момента? Забрани за пътуване, търговски войни, мита. За мен всичко беше ясно от самото начало. Ако лидерът на свободния свят не знае как да носи вратовръзка, имаме сериозен проблем! Вижте сами. Тази е прекалено дълга. Тази също. От къде си ги купува?"

"Чакайте, чакайте. Видяхте ли това? Това тиксо ли е? Добре, г-н президент, позволете ми да ви хвана за вратовръзката, имате проблем с дължина."

"Върхът на вратовръзката ви може да докосне върха на катарамата на колана ви, но никога не трябва да слиза по-надолу или да се качва нагоре."

"И няма друга истина освен тази, че, ако носите вратовръзката си с правилната дължина, тесният край ще е достатъчно дълъг, за да се прибере в джобчето отзад. Той затова и служи. И вече няма да ви е необходимо тиксо. Ще имате две допълнителни минути сутринта, за да отчуждите още един съюзник."

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.

Свързани новини