Отидете към основна версия

2 275 6

Стана ясно защо Жул Кейта не се завърна в ЦСКА

  • кейта-
  • завръщане-
  • коронавирус-
  • раздяла-
  • цска

Крилото на "червените" е изкарал коронавирус в родината си Гвинея

Снимка: cska.bg

Крилото на ЦСКА Жул Кейта е изкарал COVID-19 в родината си Гвинея и това също е възпрепятствало прибирането му в България, пише „Тема Спорт“. Фланговият нападател пропусна цялата зимна подготовка на „червените“ и е пред раздяла с клуба, която би трябвало да бъде официализирана тази седмица.

След контролата със Струмска слава на 25 януари от "Армията" обявиха, че Кейта е болен и е представил медицински документ от лекаря си. Оказа се, че здравословният проблем е бил инфектиране с коронавирус. След излизането от карантина пък гвинеецът не е могъл да даде отрицателен тест, което допълнително е усложнило възможността му да пътува.

22-годишното крило е преотстъпен от френския Ланс до лятото, но по всичко личи, че няма да изпълни докрай наема си. Кейта не е тренирал с отбора от началото на миналия декември, когато бе пуснат да се прибере при семейството си в Гвинея след ненадейната кончина на брат си. Оттогава той не се е връщал в София, като според някои информации е пожелал пред ръководството да прекрати договора си с клуба.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини