Отидете към основна версия

33 047 190

Боби Ваклинов към Кирил Петков: Или контролирайте изискването на сертификата, или го отменете

  • боби ваклинов-
  • кирил петков-
  • зелен сертификат

"Тъкмо и фашизоидните "ВАКСраждане" ще спрат да висят като дамоклев меч над кабинета и ще се запътят към бунището на политическата история", пише още журналистът

Има ли фитнес в София, в който се изисква зелен сертификат и се осъществява някакъв противоепидемичен контрол? Не само в залите няма подобен филтър, в повечето молове всичко е проформа". Това пише във Фейсбук профила си журналистът Боби Ваклинов.

"В заведенията също. Kiril Petkov, или контролирайте по-стриктно и прецизно изискването за сертификата( който в немалка част от случаите е ФАЛШИВ!), или го отменете. Тъкмо и фашизоидните "ВАКСраждане" ще спрат да висят като дамоклев меч над кабинета и ще се запътят към бунището на политическата история. Където им е мястото. Защото от НАТО и ЕС няма да излезем. Лошото е и че от пандемията няма да излезем и тази година", пише още той.

"Недоброжелателите ви (какъвто аз не съм, аз ви стискам палци!), в генезиса на политическата ви кариера, ви сравниха с Макрон. Което не е непременно лошо. Наскоро френският президент се зарече да "извади душата" на неваксинираните французи. Ако имате смелостта да го приложете и у нас, със сигурност ще "напълните сърцето" на трезво мислещата и осланящата се на науката част от обществото. А и Макрон е на прага на нови президентски избори, а вие тъкмо спечелихте вашите", допълва журналистът.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 253 гласа.

Свързани новини