1 Март, 2021 12:12 5 095 12

Това е най-мръсната кола

  • автомобили-
  • мръсна кола-
  • автомивка

Дори на снимките салонът изглежда страховито, а представете си какво на живо...

Това е най-мръсната кола - 1

В началото на февруари британската автомобилна компания Euro Car Parts обяви конкурс за снимка на най-мръсната кола в страната. И макар че спечелването на състезанието не е нещо, с което да се гордее човек, това ни най-малко не смути Луиз Дъфи, която стана първата сред 200 участници, изпратила снимка на колата си. Между другото, наградата беше 200 лири стерлинги, но се дава не в пари, а в препарати за почистване.

След известни колебания (защото изборът не е бил никак лесен), журито решава, че автомобилът на Луиз Дъфи от Манчестър, осеян с бутилки с диетична кола, почистващи продукти, празни кутии от салфетки, стари обувки и какво ли още не, заслужава титлата „Най-мръсната кола във Великобритания“.

Това е най-мръсната кола

32-годишната Луиз, майка на две момчета, казва: „Невероятно съм щастлива! Въпреки че някои хора може да се обидят, че са спечелили подобна титла, но не и аз. В крайна сметка колата е такава бъркотия заради моите щастливи деца, които въпреки хаоса знаят къде е всичко “.

Елизабет Бартън от Уигън заема второто място, въпреки че изпраща снимка на колата на съпруга си. Тя категорично отказва да влезе в колата му, всички повърхности на която са осеяни с боклуци, а самата кола не е била на автомивката от четири години. Жената решава да участва в състезанието с образователна цел - надява се съпругът ѝ да си направи изводите и най-сетне да си почисти колата.

Хелън Робинсън, директор по корпоративни комуникации в Euro Car Parts, представяйки наградата, казва: „Измиването на автомобили често може да бъде в самото дъно на списъка ви със задачи и сме сигурни, че мнозина ще сбъркат колите от снимките със свои. Препоръчваме обаче редовно да почиствате интериора на колата си, особено сега, когато много хора работят от вкъщи и колите не се използват толкова често и там може да се натрупа неприятна миризма".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко

    9 6 Отговор
    В мойта жипка е по-чисто,аре пак да ма гласувате!
  • 2 ТтттТ

    31 0 Отговор
    С нищо не могат да ме изненадат англо-саксите...Те по природа са си свинчовци-това им е в гените.И до днес в селата им,кенефите са им в оборите-та да им е топло от животните...Незнам само откъде им идва самочувствието че са център на света....???
  • 3 МЪЖКАРЯ

    7 0 Отговор
    По отношението към колата,дрехите си не говоря да са скъпи а прилежни и изрядни личи човека виждал съм много хора с моряшки коли,познавам ги лично ами те са и мърлячи в живота!И накрая да кажа учеха ни на дисциплина в училище,казармата!
  • 4 Боко шофьорчето

    22 0 Отговор
    Най-мръсната кола е един черен джип Тойота Секвоя, който вози само боклуци !
  • 5 сектант

    7 0 Отговор
    100 процента е на жена
  • 6 Пурко

    19 0 Отговор
    По-големи писюрки от жените няма! Виждал съм какво ли не и във фирмата и в къщите им и в колите им! Ще се гримира цял ден ама няма да се подмие отдолу! Лъже маже, но влезе ли ти веднъж в къщата - Бог да те Пази Чадо!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 111

    4 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: В крайна сметка колата е такава бъркотия заради моите щастливи деца, които въпреки хаоса знаят къде е всичко.

    Тази британска патка, не само че изглежда е абсолютен писюр*, ами и децата си възпитава в писюрлък*.
    У дома им сигурно не е по-различно!
    -------------
    * от разговорния език по Черноморието ни
  • 9 Тра-ла-ла

    11 0 Отговор
    Това не е мръсна кола! Нито седалките, нито таблото са мръсни! Просто има нахвърляни отпадъци, които изглеждат изсипани целенасочено за снимката! Фейк!
  • 10 Хипермен

    2 0 Отговор
    Щот не са виждали кола от южна Италия нов внос...
  • 11 Синдикат на Ало Измамниците

    3 0 Отговор
    Ей авто-недоносчето славчев, почвам да долавям лично отношение нещо. Напълно нормален коментар, без обиди и цинизми, пък трием 🤐. Сигурен съм че си кадърен и умен колкото замръзнало врабче, ма то си ти личи. Успех с кариерата на авто-джурналяст, пардон преписвач 😝🤪
  • 12 Той

    1 0 Отговор
    Много, ама много интересно!