Last news in Fakti

12 Октомври, 2011 13:16 951 0

Няма въпроси към Борисов за петъчния парламентарен контрол

  • цачева-
  • бан-
  • парламент-
  • парламентарен
Няма въпроси към Борисов за петъчния парламентарен контрол - 1
Цецка Цачева присъства на честването на 142-та годишнина на БАН - Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов няма да участва в извънредното заседание на Народното събрание на 14 октомври, тъй като към него няма зададени парламентарни въпроси и питания. Това заяви пред журналисти председателят на парламента Цецка Цачева преди началото на честването на 142-та годишнина на БАН.

Цачева посочи, че е свикала заседанието на парламента тази седмица, тъй като това е нейно задължение. Представени са подписи с такова искане. „Ще изслушаме отговори на десет въпроса от четирима министри и едно питане. Като там няма да стане дума за това, за което бяхте информирани вчера от представителите на част от опозицията”, каза тя. Ще участват министрите Сергей Игнатов, Тотю Младенов, Трайчо Трайков и др.

Лиляна Павлова и Симеон Дянков няма да участват в контрола, защото утре вечер у нас пристига делегация от ЕК, началото с Жозе Барозу, заедно с няколко еврокомисари.

Няма внесен въпрос за изборни списъци, уточни още Цачева.По думите й това е невярна информация.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА