Last news in Fakti
17 Септември, 2022 5134

Стария или новия Mustang?


  • Стар Mustang Шестото поколение на Ford Mustang дебютира през 2015 година с модерна визия и ясната цел за завръщане на европейския мазар. Моделът традиционно заложи на задното предаване, механчината трансмисия и големия осмак под капака.
  • Нов Mustang През изминалата седмица Ford официално представи Mustang седма генерация, който е станал още по-модерен, както отвън, така и отвътре. Традицията, обачае продължава и колата отново разчита на задно предаване, механична трансмисия и бензинов двигател с осем цилиндъра.

    74 гласа
    22%
    78%
    256 гласа

Коментари

  • 1 Зомбайо

    23 1 Отговор
    Само V8 и сладки котета!
  • 2 ФЕН

    6 7 Отговор
    Фен съм на форд и само мустанг не съм имал но съм карал 3 генераци. Та питам един познат фен на БМВ харесвали ти мустанга ..той маха с рака и ми отговаря мъжка кола !?!? След време с друг познат на улицата минава пред нас мустанг 5,0 кабрио и спонтанно го питам хубава кола ? Отговора беше светкавичен твърде мъжка кола! потресох се и от стъпих на страни спонтанно с уплаха попитах какво има предвид МЪЖКА кола , и отговора беше НЕ е ГЕЛОСАНА ! До този момент не осъзнах за какво иде реч и най-малкото гел за коса и 8-ка на мустанга! След 1-2г. с много близък се повтори случката и пак натъртва за МЪЖКАТА кола ...вече се осмелих да питам в детайли.Колата -форда и то местанг с 8-к е за мъже който са истински мъже, взимат мъжки решения ,харесват истински неща и са примитивни !?! Почувствах се примитивен и отговорих ,че и жени карат Мустанг и сигурно и ге..ове карат. и знаели какво е Мустанга не е ГЕЛОСАН и бързо направих крачка в страни-НЕ знам защо! Спокойно ми отговори ,че НЕ става въпрос за сексуалността на водача а за фалша ! Гелосан означавало на жаргон изкуствен обект определящ се от лайкове в сац.мрежи ,нещо като фалшив герой на приказки ....като гелосан може да е човек или предмет и е ГОЛЯМАТА работа в соц.мрежите в реалния живот се избягва да се коментира! С чисто откровение ми заяви -брад ние всички свършваме в канавката или стълба а Ти искаш на Мустанг 8-к да се качваме !Аз с БМВ съм вървежен и в Люлин и в Китен и Варна и Банско колкото по-вече е ГЕ

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Смях в коментарите

    13 0 Отговор
    S550 си беше супер, по цял свят забелязват как страничната линия е толкова идентична с тази на камарото, абсурдна е и тази идеология с тези тъпи телевизори в колите, единственото хубаво в тази кола е че цените на 6-тата генерация поне ще паднат.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Хохохо

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "ФЕН":

    За Мустанга разбрахме, ама не е зле да понаучиш правописа.
  • 9 Шевролет

    5 0 Отговор
    Корвет
  • 10 Стефан Фарашев

    2 3 Отговор
    Много рекламирана кола. Направена за прави пътища да не БМВ М серия или Мерцедес АМГ да са по- лоши не не ги рекламират толкова. Да не да вървят по-малко ами вървят си. А да не коментираме Нисан ГТР и ма и други хубави спортни коли.

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта