Last news in Fakti
18 Септември, 2022 4029

Има ли място Ивайло Чочев в националния отбор?


  • Младен Кръстаич Национален селекционер на България Новият национален селекционер на българския отбор по футбол - Младен Кръстаич, не изпрати повиквателна на Ивайло Чочев за предстоящите мачове от Лигата на нациите. Заявката от БФС е, че ще се търси подмладяване на отбора. Седем дебютанти се очаква да получат шанс срещу Гибралтар и Северна Македония. Кръстаич тепърва ще обясни решенията си на официалните пресконференции преди двете срещи.
  • Любослав Пенев Старши-треньор на ЦСКА 1948 Старши-треньорът на ЦСКА 1948 недоумява как е възможно Ивайло Чочев да не бъде повикан за националния отбор в предстоящите мачове от Лигата на нациите срещу Гибралтар и Северна Македония, въпреки факта, че е водещ голмайстор в първенството с цели 10 гола от старта на кампанията. „Моето виждане и мнение се различава много от това на старши-треньора на България по отношение на Чочев. Аз си гледам моя отбор, той - неговия. Все ми се струва, че трябва да се викат играчи във форма, а не такива, които не играят и са резерви. И в този ред на мисли мога да кажа, че Чочев е най-добрият футболист в първенството“, каза Пенев, след като бяха разпратени повиквателните. От БФС направиха заявка, че ще търсят подмладяване на състава, но Чочев е едва на 29 години и е видимо, че е в най-добрата форма в кариерата си.

    56 гласа
    19%
    81%
    233 гласа

Коментари

  • 1 кУмУнист

    17 5 Отговор
    На всеки с малко сиво вещество в главата му е ясно защо е сложен този треньор, а и Ясен Петров преди това. Тези двамата са назначени от мениджърите на футболисти и двамата викат в състава посредствените ни играчи от Европа за да им намерят отбори, тези със сигурните си места не им трябват, трябват им пейкаджии или такива без отбор, а после от трансфер ще делнат някой лев треньора, мениджъра и перукан.
  • 2 кУмУнист

    7 2 Отговор
    На всеки с малко сиво вещество в главата му е ясно защо е сложен този треньор, а и Ясен Петров преди това. Тези двамата са назначени от мениджърите на футболисти и двамата викат в състава посредствените ни играчи от Европа за да им намерят отбори, тези със сигурните си места не им трябват, трябват им пейкаджии или такива без отбор, а после от трансфер ще делнат някой лев треньора, мениджъра и перукан.
  • 3 гол охлюв

    9 4 Отговор
    По-скоро въпросът е - има ли място ББорисов в национала ? Дузпи бие , докато не вкара , движи се по терена като пролетен ветрец , а с интелекта си облагородява дори тревичките по терана ! С една дума - ще направи шоу само с появата си и ще препълни стадионите !
  • 4 Зайо Байо

    18 0 Отговор
    А кой СЛОЖИ Кръстаич за треньор и срещу каква заплата ?
  • 5 3232323232

    9 12 Отговор
    Играл е във доста срещи и нивото му е било ниско. Колко да го викат още.

    Коментиран от #9

  • 6 мале мале

    6 3 Отговор
    то един треньор то един нац. отбор позор ,които и да викнат там от улицата се се вписва в настоящият момент парите развалят хората много дето се правят на футболери са яко изпростели чалга дискотеките ,гела и татусите ги теглат повече от топката

    Коментиран от #8


  • 7 избирател

    12 1 Отговор
    Турили сме за национален селекционер поредния чужденец на когото не му пука за отбора и освен това няма респект към нас, че поне от едното уважение да даде 90% от товак оето може.

    Сложете български треньор!
  • 8 хаха

    2 5 Отговор

    До коментар #6 от "мале мале":

    Каза диванния спортист с шкембе 2 метра...
  • 9 топ голмайстпр

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "3232323232":

    Чочев е в топформа и има цели 10 гола в А група! Воедещ голмайсттор е и половината му голове са срещу по-силни отбори от ЦСКА.

    С сръбския тарикат не го вика за да не ядоса "когото не тряба"
  • 10 Жорко

    3 5 Отговор
    Да вкарал е 10 гола, но половината са от дузпа,а другите са срещу Ботев Вр., Чирпан и Горубляне.
  • 11 Етрополе

    1 0 Отговор
    Как да няма бе той ако няма кой друг
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 Вуй

    0 0 Отговор
    Наще футбулисти са ..........шнура ми да ги убие

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта