Last news in Fakti
23 Септември, 2022 4450

Кой е против съдебната реформа?


  • Деница Николова кандидат за депутат от ГЕРБ-СДС Никога не сме били опозиция на съдебната реформа. Години наред следвахме посоката да имаме адекватна такава, която да отговаря на Конституцията и да предопределя ефективно правосъдие.
  • Явор Божанков кандидат за депутат от БСП Реална реформа в държавното обвинение би направило Борисов и други хора от ГЕРБ негови клиенти. България трябва да реши каква да бъде - на Борисов или свободна от него.

    106 гласа
    19%
    81%
    443 гласа

Коментари

  • 1 Горски

    35 40 Отговор
    Винаги ме радва, да видя, с какъв плам говори малкото червено човече. Много нагло и злобно момченце. Типичен комсомолец.

    Коментиран от #4, #5, #11

  • 2 Никога повече герб и дпс

    48 14 Отговор
    Те ограбиха Държавата, следва съд, присъди и въдворяване в ЦСЗ на поробителите на милиарди от Европа. Такава наглост за власт от гепи борисофф няма в целия свят. От това го е много страх , да няма власт и ръководител на грабежите.
  • 3 Кредитен милионер

    33 1 Отговор
    Всеки внезапно забогатял през последните 20-30 години е категорично против, сега си си е добре като не работи съдебната система.
  • 4 Комунистически

    26 12 Отговор

    До коментар #1 от "Горски":

    потомствен ген ! Ни срама , ни ценностна система - само власт и пари ! Тя и момата същата работа !
  • 5 СЗО

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Горски":

    Точно!
  • 6 Форма

    17 1 Отговор
    Ако изобщо някой, някога наистина иска съдебна реформа то трябва да затрие всичко и всеки домогнал се до правораздавателни функции и да започне отначало, начисто. Видя се многократно, че ВСС е изгнил и прояден и здраво (разбитайте законосъобразно) място няма по него.

  • 7 Българка

    5 8 Отговор
    Трябва да си мноооого голям привърженик (или част) от третополовото общество, за да вярваш на това нещо Явор Божанков. Това нещо (мъж не е) трябваше отдавна да е в затвора, само защото се е родил в червено комунистическо семейство и е отгледан с крадени от хората средства. Трябва да е в затвора, защото е привърженик на партия която трябваше отдавна да е разформирана и членовете и , и техните потомци да отговарят за комуняшките престъпления. Отделно е и отявлен привърженик и защитник на истамбулската конвенция, заради което беше в немилост пред Кури.

    Коментиран от #10, #12

  • 8 Йеронимус БОШ

    4 0 Отговор
    За почти 12 години еднолично , авторитарно и деспотично управление на Борисов , той сложи на всички възлови постове свои хора. Службите , властите и институциите бяха структурирани така , че да работят в негова полза и да обслужват желанията на ШАЙКАТА му. А това , че той сам си избира кой да е главен прокурор , напълно го бетонира и му дава спокойствието , че е недосегаем ! Това е БОЙКОВИЗАЦИЯТА на Бълтария !
  • 9 дебеЛ Лебед

    0 1 Отговор
    Под псевдоформата на демокрация и свобода , ББ и Шайката му наложиха напълно тоталитарно управление , в което всичко става само с негово съгласие и желание !
  • 10 чекмеджето

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Трябва да си тотално БОЙКОВИЗИРАН , за да вярваш на простак като Борисов и на неговите хора от ШАЙКАТА !
  • 11 свиреп ОХЛЮВ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Горски":

    Не знам дали Божанков е злобен , но казва истината ! Ти как мислиш ?
  • 12 КАКА КУРИ

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    АБЕ ТИ ЯВОР ГО ОСТАВИ МЛАДО МОМЧЕ Е , Я КАЖИ ТАЯ ГОСПОЖА НА СНИМКАТА КАКВИ ДОГОВОРИ Е ПОДПИСВАЛА С ДЕЛЯН ДОБРЕВ ЗА САНИРАНЕТО НА ХАСКОВО И КОИ ТЕХНИ ХОРА СА НАЗНАЧЕНИ ТАМ , И НЕ СЕ ПРАВИ НА УДАРЕНА С МОКЪР ПАРЦАЛ ?!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️♥️♥️!!!!!.
  • 13 Божидар

    4 0 Отговор
    Какво правосъдие имаме? Почти никакво. Всичко затъва в бумащина и разходки по административните инстанции. Делата се точат с години, като някои нарочно се чакат да им мине давността. Законите ни са създадени , така че винаги да има вратички за измъкване на доказано виновни лица. Конституцията така беше създадена от шайка алчни и корумпирани юристи, че да не може да се върви в крак с времето и правосъдието да остане зависимо от администратори , политици и престъпници. Всички сте свидетели , как правосъдната система се надига "спешно" да брани мутри , престъпници , корумпирани политици и накрая всички са "невинни" .За 30 години няма дори един виновен. Правораздавателната ни система е схема за подкупи и бонуси в "особено големи размери". Но никой не вижда...или не иска да види

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта