Last news in Fakti
21 Септември, 2023 6356

Грешка ли е да се вярва на Русия?


  • Никол Пашинян премиер на Армения Армения допусна стратегическа грешка, разчитайки само на Русия за сигурността си. Москва не е способна да допринесе с нищо за мира в Нагорни Карабах.
  • Дмитрий Песков говорител на Кремъл Подобни обвинения към нас са абсолютно безпочвени. Де юре сега става дума за операция на Република Азербайджан на нейна територия (в Нагорни Карабах).

    337 гласа
    33%
    67%
    661 гласа

Коментари

  • 1 Наблюдател

    91 116 Отговор
    Арменците по трудният начин разбраха, че със съюзник като Русия врагове не ти трябват.

    Коментиран от #3, #5, #6

  • 2 ДРЪЖТЕ СЕ ЗА ШЛИФЕРА НА БАЙДЪН

    117 52 Отговор
    и да видим дали ще има Армения след 5 години. Същото се отнася и за нас
  • 3 истината

    116 54 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    Арменците по трудния начин ще разберат че който се е хванал с краварите , все бой е ял .
  • 4 Нали САЩ му е ментор на тоя

    105 33 Отговор
    защо иска нещо от Русия. Самия Пашинян се е скрил като мишка, руснаците помагат на неговите хора в Карабах. Че какво му е длъжна Русия. Да клечи пред Амбасадата. Нали имаше УСА части на учения в Армения, с нещо да му помогнаха...
  • 5 Така така

    91 27 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    Какъв съюзник бе от кога още забравиха за Русия и се продадоха на сащ. Те първо и потърсиха подкрепа от сащ още първите дни на сблъсъците, но като бяха отсвирени и някак си в езапно си спомниха,че имало и Русия :)))) Предателите трябва да се третират единствено и само така Браво Песков!

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 Наблюдател

    45 67 Отговор
    Русофилите оправдават предателството на Русия и обвиняват както винаги "краварите". За тяхно сведение Армения е член на ОДКБ - Организацията на Договора за колективна сигурност начело с Русия а не на НАТО. Армения има договор за военна помощ
    с Русия а не със САЩ. В Армения има огромна руска а не американска военна база а в Нагорни Карабах бяха руски а не американски миротворци. Просто Путин предаде Армения на Ердоган, което за пореден път доказва, че договорите подписани с Русия не струват дори хартията, на която са написани.

    Коментиран от #9

  • 8 Наблюдател

    24 53 Отговор

    До коментар #5 от "Така така":

    Пълната война е още през 2020 година. И Русия има договори с Армения да военна помощ. А договорите трябва да се изпълняват. Или да се ДЕНОНСИРАТ. Така, че всякакви пропагандни обяснения от пода, че Армения се заиграла със САЩ и е предала Русия са несъстоятелни.

    Коментиран от #29, #35

  • 9 Дрънкате, без да четете

    52 8 Отговор

    До коментар #7 от "Наблюдател":

    Армения в лицето на Пашинян признава Карабах за Азербайджанска територия. Въпреки това там руските миротворци пазят населението и даже дадоха жертви. Какво ОДКБ? Ако трябва помощ по ОДКБ то това може да поиска Азербайджан, който също е член, ако Арменски войски влязат на негова територия.

    Коментиран от #13

  • 10 Истината

    22 51 Отговор
    Арменците от Нагорни Карабах бяха най-върлите русофили и издигаха лозунги в подкрепа на руската агресия в Украйна. Но вече разбраха какво означава да разчиташ на руснаците
  • 11 Само констатирам

    39 11 Отговор
    Грешка е Русия въобще да обръща внимание на армения .

    Коментиран от #19

  • 12 ИВАН

    50 11 Отговор
    А на кого да се вярва, на краваристан ли, засега в руснаците все още има нещо човешко, а европа и америка отдавна вече са в историята - те са вече само извор на злини за човечеството.
  • 13 Наблюдател

    11 27 Отговор

    До коментар #9 от "Дрънкате, без да четете":

    Лъжеш повече и от руснаците! АЗЕРБАЙДЖАН НИКОГА НЕ БИЛ ЧЛЕН НА ОДКБ!

    Коментиран от #34

  • 14 жълтопаветник

    29 1 Отговор
    Арман.Бабикян как се изходи по въпроса
  • 15 Кирил

    15 40 Отговор
    Само напълно слабоумен би вярвал в русия

    Коментиран от #20

  • 16 КОТарАК

    43 9 Отговор
    Като правиш учения с краваристан и нато зад гърба на Мечока, така става!
    Яж сега краварските ....!
  • 17 ДА ПОПИТАМ САМО

    14 29 Отговор
    Доста глупаци тук твърдят, че Армения се командва от САЩ! Та въпросът е ОНД кой го инициира, подписа и там има ли подписи на САЩ!? ВТОРО… в Армения руска база ли има или на САЩ, та русофилите дето дращят как си представят Америка командва в Армения, а руската база си стои…е намаляла щото войниците вече са в Украйна!?
  • 18 Костя Копейкин запазена мЯрка

    8 23 Отговор
    браво другари добре пишете неуморна
    ще ви дам по 50 копейки бонус
    ама друг път

    Коментиран от #21

  • 19 катран

    29 5 Отговор

    До коментар #11 от "Само констатирам":

    или на България..Разликата между Турция и Русия е голяма..Турция не се отказва да помага на азери..а Русия съюзник на Армения, има бази в тази държава и някак си намира причини да не го направи.Сигурно има специална стратегия, който арменци не разбират..Вече разбрали..по трудния начин..От друга страна това соросоидно недразумение Пашинян..и той успя да развали всичко..със всички..а после реве че руснаци го изоставили..и прави учения със сащ...егати гадости..
  • 20 Българин

    15 2 Отговор

    До коментар #15 от "Кирил":

    Слабоумен си Кире, няма спор в това!
  • 21 Софиянец

    16 5 Отговор

    До коментар #18 от "Костя Копейкин запазена мЯрка":

    Не обвинявай другите като съдиш по собствените си действия! Опляскал си всяка статия с еднотипни коментари, без значение дали е свързан с България, Русия или окрайна!
    Ясен си на всички, тук си да искараш 5 долара и талон с отстъпка за макдоналдс 😅
  • 22 тоя смешко

    14 8 Отговор
    Пашинян кво иска от русите що не търси краварите сега нали им разрешиха тихомълком бази сега се прави на ощипана девойка
  • 23 Момчил

    16 1 Отговор
    Азербайджан сега са им по на сърцето на руснаците,ясно е защо - през азерите минават тръбите с газ.

    Коментиран от #31, #32

  • 24 Анонимен

    12 4 Отговор
    Тоя собственоръчно постави подписа си под документ признаващ Нагорни Карабах за територия на Азербайджан, дори пред камерите го потвърди троснато и леко раздразнен, че имало все още неразбтали, но Русия трябвало да ходи и да се трепе, плащайки за неговото лично предателство.
  • 25 3864

    12 6 Отговор
    Армения е част от ОДКБ, факт, но Нагорни Карабах или каквато там самопровъзгласила се републка има, не е. Така, че РФ не е предала никой. Ако Азербейджан навлезе през границата на Армения, това е друго. За това преди началото на СВО, РФ призна ДНР и ЛНР за независими републики и сключи договори. По този начин, РФ има легалното право да се намеси..ма тая тънкост малко е по-убягнала на 99% от хората тука :Д
  • 26 Демократ^2

    10 12 Отговор
    Руснаците уж наричат арменците братя по вяра, но продават повече оръжия на азерите и са готови да продадат приятелите си за интереси.
    Азербайджан е богат на нефт и газ, има пари да купува руските боклучави оръжия, Ердоган е зад гърба им, какво още им трябва на ватенките за да продадат / предадат Армения.
    Те не са като състрадателните българи, които приемат арменските бежанци от турския геноцид.
  • 27 хахаха

    16 5 Отговор
    Арменците плюеха по Русия, правеха демонстрации и се гласяха да влязат в НАТО. Да заживеят като на запад и да се радват на "плодовете на демокрацията" - сега да им е сладко!

  • 28 Наблюдател

    9 5 Отговор
    Забелязъл съм, че винаги Песков и Путин печелят в конфликтите в които участват, май българите са големи русофили
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор

  • 30 Гост

    9 8 Отговор
    Все се чудя. Защо всички злословят спрямо Запада, но не посочват държава която в е съюз с Москва и е просперирала. Все се говори за минали години и т.н. Но ние живеем в настоящето и не желаем стандарт на живот отговарящ на която и да е държава съюзник на Русия!
  • 31 Г-н ФК ФК

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "Момчил":

    Само да знаеш, че тръбен газ взимаме ние, сърби и унгарци. Всички други взимат пре скъпо втечнен корабен газ от Русия. Той е по - благоверен. За него санкции - няма. Защо ли?
  • 32 Гошо

    3 4 Отговор

    До коментар #23 от "Момчил":

    Я , Пашинян там още едно руско знаме да запали та белким му се угрее празната глава
  • 33 История

    4 3 Отговор
    Естествено,че е грешка,тук има повече вярващи на Русия ,отколкото на каквото и да е било ,друго!Наследството от социализма,но и това ще отмине
  • 34 Марко

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Наблюдател":

    Всъщност, до 1999 Азербайдажан е член на ОДКБ.
  • 35 Марко

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Наблюдател":

    Не е зле / преди да говорите за войната от 2020 и подписаните след нея договори / първо да прочетете кой и какво е подписал, преди да викате разсмиващи глупотевини на тази тема. Успех в усилията!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта