Last news in Fakti
22 Септември, 2023 3015

Нужна ли е промяна в КПКОНПИ?


  • Николай Денков премиер на България КПКОНПИ не работи достатъчно добре и трябва да бъде сменена.
  • Николай Радулов експерт по сигурността Имам чувството, че разделянето на КПКОНПИ е с цел нови назначения.

    93 гласа
    26%
    74%
    254 гласа

Коментари

  • 1 Българка

    30 3 Отговор
    Някой да е чувал колко са конфискуваните пари от КПКОНПИ? А колко са осъдителните присъди за изплащане на обезщетения по вина на КПКОНПИ, Прокуратура и Съд? Време е всички окупали се зловредни за справедливо правосъдие да бъдат изметени и на тяхно място назначени работещи. Питам кога рекетите, грабежите от шайката ГЕРБ- ДПС ще бъдат разследвани и възстановени ограбените десетки милиарди в хазната?
    И питам борци за правосъдие ли са Делян Пеевски, Бойко Борисов или бъдещи обвиняеми?

    Коментиран от #2, #11, #12, #13, #14, #17

  • 2 любител

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    права си то си и е очевадно и за слепите че тази шайка е само за СЦЗ при бай ставри в единочки на хляб и вода до живот за това което сътвориха в тая държава.
  • 3 Местене, разделяне, рИформи

    23 1 Отговор
    все имитации на промяна. Назначете честни хора, дайте им права и това е всичко, което е нужно. А така важно е наши хора да защитават нашите от затвора
  • 4 Радулов е известен експерт

    25 5 Отговор
    а Денков е специалист по сапуни. Така че, повече вярвам на Радулов

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Мдда

    5 22 Отговор

    До коментар #4 от "Радулов е известен експерт":

    Радулов е известно ченге от итн.. така че вярвам на Денков!

  • 7 Не промяна е нужна

    25 0 Отговор
    а закриване на тия ненужници
  • 8 Сорос Денков

    17 1 Отговор
    Трябва ми бухалка, щото са ми меки китките! Жена не съм пипал никога!
  • 9 стоян георгиев

    20 1 Отговор
    Сорос Денков, тоя плъх се прегърна с мафията и затрива България служейки на чужди интереси!
  • 10 Не че разбирам

    17 1 Отговор
    Но щом лъжеца Денков го твърди не му вярвам.За отрицателно време неговите хора се мъчат навсякъде да набутат свои хора.Толкова бели направиха до сега, че не ми се мисли какви золуми ще направят занапред!
  • 11 Хаха

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Толкова сте заблудени всичките с тези простотии, знаеш ли, че освен конпи още 8 агенции се занимават с това нещо, да си чул нещо да има през тези години дела осъдителни присъди и тем подобни неща аз не. Всичките тези агенции се правят за да може наши хора да назначим на добри заплати и нищо друго цели 9 агенции се занимават с едно и също това го няма в никоя държава.
  • 12 Гандалф

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Да права си..трябва да има промяна...но промяната пак ще бъде правена от политиците..поредните политически назначения...наши хора на върхът на пирамидата..които да контролират всички надоло...и поредното хвърляне на прах в очите на хората...ще излизат поредните корупциони сделки...политиците пак ще се правят на ощипани...от време на време ще има съдебни процеси...продължаващи години...оправдатели присъди..кучетата си лаят...кервана си върви..
  • 13 ПИТАМ И МЪЛЧАНИЕ

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    а хубавците от ПП Киро и Кокоратия счетоводителя на държавата ни няма ли да им правят компания у Врачанския затвор спрегаш едни и същи само претопляте старата прокиснала манджа всички са за там извършили са финансови престъпления ограбили са българският данъкоплатец с милиарди а колко неправомерни комисионни за горивата бедна ти е фантазията българко достатъчни са записите на радо гела да ги затворят ама няма структора която да смее те са и дълбоката държава и родната мафия трактора беше прав и си замина....
  • 14 КОСТОВ СЪЩО

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    ЧУЛА ЛИ СИ ТАЯ ЗА МИЛИОН НЯМА ЗАКОН ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА ТЕ СА СЕ ИЗПЛЕЛИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА И ТИЯ СЕГА ТА ДОРИ И С МАФИЯТА
  • 15 ДРУГ АКАДЕМИК

    3 0 Отговор
    на колегата Денков явно му пречат иска да са му на каишка, сигурно си работят щом му пречат и иска да ги управляват ПП и те са за разследване и затвор сигурно са превикали Гела да им пусне записите от сбирката на ПП
  • 16 БОТУШ КАИШЕВ

    1 1 Отговор
    Николай Радулов Е СТАР МИЛИЦИОНЕР ОТ ДС, И ОТ ВСИЧКО НЕ РАЗБИРА, ВИДЯХМЕ ГО ДО ГЕЛА, И НА ДРУГИ МЕСТА, ОБСЛУЖВА ШЕСТО
  • 17 Който е чел, е осведомен.

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Има за много милиони запорирани имоти на българските олигарси.
  • 18 В Борисов

    6 0 Отговор
    Имам чувството, че ще сменим една неработеща институция с друга такава, но тя ще работи за едни определени наши хора, срещу едни други, дето не са наши хора.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта