Last news in Fakti
24 Декември, 2023 7719

Пред катастрофа ли е Левски?


  • НФК Левски Организирани фенове на Левски След като Мажоритарят твърди, че се ползва с повече от 99% от левскарите, защо се страхува да застане на избори и да се превърне в първия демократично избран президент на Левски? Очевидно се страхува, очевидно се е вкопчил в акциите като в кокал и не иска да го пусне. Какви суми прибира Мажоритаря и членовете на семейството му от Палмсбет, докато клубът трупа милиони задължения към компанията спонсор? Дали това не е, меко казано, конфликт на интереси? Изглежда Левски се връща към тоталитарните времена. Ръководството не се съгласява с условията, които поставяме ние. А именно - всички хора, които са тук, да влязат. На първо място да влезете вие, медиите, за да може срещата да е открита и всички левскари да се информират какво се случва, какви са отношенията между привържениците и ръководството. За съжаление това е невъзможно да се случи към днешна дата.
  • Наско Сираков Мажоритарен собственик на Левски Ръководството на ПФК Левски е готово на дискусия с всеки един привърженик на клуба, но в момента условията на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" не позволят провеждането на среща в по-широк формат. Съоръжението е подготвено за зимния сезон и няма помещение, което да приеме по-голям брой хора. Срещата може да се проведе единствено в първоначално предложения формат - по трима представители от двете организации. "Левски ТВ" ще излъчва на живо срещата и всеки един привърженик на клуба по света може да стане пряк свидетел на дискусията. Ръководството на "ПФК Левски" остава отворено за среща в по-широк формат при достатъчно време за подготовка и нормално функциониращи помещения на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", необходими за осъществяването ѝ.

    313 гласа
    73%
    27%
    114 гласа

Коментари

  • 1 СиниСмешници

    32 50 Отговор
    Сираков е Собственик, притежава Акциите, кви избори, кви 5 лева, смешници некви икат да завземат лефски !!!
  • 2 Гуцката

    47 5 Отговор
    Акциите бяха предвидени за ББ но тогава се появи и интерес от ДПс и кашата стана миризлива. Наско беше компромисен варянт и го "уредиха" с представителната дейност. Какъв мажоритарен собственик е и спомняте ли си как го определи Ганчев след един "съгласуван" мач!?
  • 3 емо 73 канар

    22 17 Отговор
    Крайно време е като онези от Ловеч да сложите тире . Ще се направи нов формат на първенството и готово . Щото без двата най големи тумора в А група футбол на тая територия не може да съществува .
  • 4 син тъпак

    27 4 Отговор
    явно лапането ще продължи
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Майк Алън Патън

    30 4 Отговор
    Едноличен СОБСТВЕНИК , който се е превърнал в ДВУличен ли ?

  • 7 ЛегнаЛангеЛ

    38 4 Отговор
    Спомних си , че в началото , Божков искаше да хариже СИНИТЕ на Бойко Борисов ! Жалко , че не стана. Сега щяхме да гледаме още по-големи сеири с главен герой Тулупа от Банкя !

    Коментиран от #27

  • 8 ЛаТераЛен ТУУЛ

    32 7 Отговор
    Нали става дума за ОТБОРА на ВЛАСТТА ? За отбора на Бойко ТИКВАТА и Делян ШИШИ ли ? Всеобщи любимци и хора от най-висша ПРОСТАШКА класа !
  • 9 уртумурдук

    29 4 Отговор
    Какво става с милионните дългове към НАП ? Питам за едни други хора , които също НЕ ИСКАТ да си плащат данъците , това да продължава с години и никой да не ги закача при това !
  • 10 юначен страх

    34 5 Отговор
    Какво би станало с някой обикновен човек , ако не плати задълженията си ? Ще му разкатаят ли фамилията , ще го съдят ли , ще му вземат ли имотите на търг , ще го фалират ли ? Само питам де , за информация просто !
  • 11 чУвал или чувАл

    26 7 Отговор
    Не знам защо , но си мисля , че тези хора са срам за името на АПОСТОЛА и само го цапат с омразата , лъжите и лицемерието си !
  • 12 Според мен

    33 2 Отговор
    Сираков прави каквото може.
    По принцип Левски като отбор отдавна е на системи, както и повечето други отбори. Без сериозен спонсор и собственник каквото и да прави Наско не става ….
    Лудогорец го мразят и левскари и цесекари. Разберете хора, Лудогорец е един печаливщ проект който носи печалби и доходи дори и на другите отбори, за което не се споменава.!? Венци Стефанов също мърмори срещу Лудогорец но не връща 300 000 лева като го получи благодарение на Успехите в лига Европа на Лудогорец. Да, за съжаление на единственния отбор , който в последните години ни представя успешно се казва пак Лудогорец …..жалко че ги няма Левски , ЦСКА Славия , Ботев, все отбори които са славни !!!
    Липсва това на зрителя днес.
    Манджата е постна само с Лудогорец но друга няма - за съжаление ….

    Коментиран от #14, #15

  • 13 Алигатор

    29 5 Отговор
    Мажоритаря е в Банкя ! Сираков е сламен човек .
  • 14 Левски 1914

    23 5 Отговор

    До коментар #12 от "Според мен":

    Според теб колко играча е ПРОИЗВЕЛ за националния отбор Лудогорец за 12 години ?
  • 15 Бай Салам

    20 3 Отговор

    До коментар #12 от "Според мен":

    Коментара е за Левски, той ми пише за Лудогорец?
    Манджата била постна с Левски и ЦСКА, а за Лудогорец е гарнирана с кокаин от високо качество!
  • 16 Да извинявай много

    11 3 Отговор
    Левски и ЦСКА - най много. Но трябва да отбележим, че не е важно количеството а качеството ! И щях да забравя да ти кажа, че то затова няма и кой да ги гледа по стадионите, защото са слабички , за съжаление.
    Родния ни футбол приятел в момента е трагедия- всички го знаем и ти и аз да ти призная - пиша го с болка защото обичам футбола, този който караше феновете до екстаз... но това вече е минало и само в спомените....
  • 17 Еш па тоа

    17 3 Отговор
    Мажоритаро е само един, както вече бе посочено по-горе - Боки Банкята! С негови хора в управата, с пипалата му навсякъде, а и Насо винаги е бил податлив на силните на деня!

    За съжаление не виждам благоприятен изход за любимия си "Левски", а и той отдавна е много далеч от обикновените левскари! Което се отнася и за всички други клубове в милата ни Татковина...
  • 18 Аз не...

    20 2 Отговор
    ...вдявам този човек защо не излезе като мъж и да каже, нашият дълг е толкова и толкова пари, да обясни на кои хора и защо се дължат тези пари и какъв му е бизнес-хланът за погасяване на тези дългове...при НАП, какви са му плановете с дати, срокове и цифри за финансирането и благоденствието на Левски ФК за следващата година, какво възнамерява да направи за привличане на инвеститори с дати и гаранции? Или Наскоро разбира само от финансиране парите на ФК Левски по казината в Гърция?! Ако е последното, защо този човек не е в затвора вече?!
  • 19 щИРЛИц отоФон

    19 1 Отговор
    Как така феновете-бедняци даряват лични , джобни пари , за да нахранят и угоят милионерите в отбора , било то футболисти или ръководители ? Объркана работа !
  • 20 Джамбaза

    18 3 Отговор
    Пред катастрофа ли е Левски?
    Не, Левски е след катастрофа!
  • 21 шноРхел

    17 3 Отговор
    Горкият Васил Левски ! Някакви типове със съмнителна морална хигиена са ПРИВАТИЗИРАЛИ името му и го ползват за свои , користни цели ! Трагедия и падение ! АПОСТОЛЪТ не е техен , а на всички БЪЛГАРИ !

    Коментиран от #28

  • 22 КарабасБарабас

    12 3 Отговор
    Кога ще е ФАЛИТА ? И тогаз Бат БОЙЧО да си ги вземе , на безценица , да се яви като СПАСИТЕЛЯ на БЯЛ КОН , а зад рамото му да наднича оядения Делян ШИШИ , който се подхилва доволно !
  • 23 ОлятО тялО

    15 2 Отговор
    Винаги съм се питал защо тези СМЕЛИ , ЧИСТИ , ГОРДИ , СПРАВЕДЛИВИ сини фенове и ръководство / ЗАЕДНО / , приеха дарението на Делян Пеевски от лични негови 500 000 лв ? Приеха го с БЛАГОДАРНОСТ ! ! ! И така преименуваха отбора от гордото Левски на гнусното ЛеЕвски !

    Коментиран от #26

  • 24 ЦСКА

    11 0 Отговор
    не че ми е зор знам само че масовата отговорност води единствено до масова безотговорност знам че Раеви лапат от левски яко та масите е хубаво да си помислят а вожд винаги ще си намерят и е хубаво да не е мажиротарен.... да се знае конкретно кой ще носи отговорноста и кой ще краде....

    Коментиран от #25

  • 25 Левски 1914

    8 7 Отговор

    До коментар #24 от "ЦСКА":

    На ФАЛИРАЛИЯ отбор задълженията кой ще плаща ? Заради Ганчевите схеми много малки деца и пенсионери останаха гладни!

    Коментиран от #31, #51

  • 26 а сигурно

    10 0 Отговор

    До коментар #23 от "ОлятО тялО":

    не знаеш че в България думата спонсорство или /дарение / е срамна дума ,за депутатите по е важно двойното гражданство да оправят и вице премиерката да нема грижи па спорта да върви на където е тръгмал .после парите от пеевски те са същите парите нямат цвят и мирис и значение на произхода им гладът е по силен от тока нали или не е така!
  • 27 Божков

    12 3 Отговор

    До коментар #7 от "ЛегнаЛангеЛ":

    тогава каза, че връща акциите на този от който ги е получил /разбирай ББ/. Сираков се навърши да вземе акциите на фактически фалирало дружество. Успя донякъде да го спаси и оздрави. Сега от него ги искат феновете/разбирай улицата/ т,е. анонимни герой. Те как ще избират ръководство. Пълна простотия.

    Коментиран от #29

  • 28 щнорхел

    9 2 Отговор

    До коментар #21 от "шноРхел":

    абсолютно си прав да го пререгистрират на раев или сираков и как се сетят и да оставят костите на ЛЕВСКИ НА МИРА!
  • 29 УЛИЦАТА НЕ КАЗВА

    9 0 Отговор

    До коментар #27 от "Божков":

    тоя клуб има предполагам ОС с вписани по закона физически и юридически лица ,те са органа дето може да решава а У.С. да изпълни решението МУ и да свика отчетно изборно събрание с приет финансов отчет заверен от РЕГИСТРИРАН одит- счетоводител и ако искат да го приемат или не и да викат съда
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор

  • 31 Лафчис 2016

    9 4 Отговор

    До коментар #25 от "Левски 1914":

    Събирайте пари за Б-окръжна, че сега Насето и Илиянчето покрай празниците имат много харчове.
    Не се бавете !!!!!!
    Само от стихотворения ФАЙДА ЙОК
    Пък ще си купиш илачи по-нататък.
    То от ши.....я не се умира

    Коментиран от #55

  • 32 баба ЯГА

    1 0 Отговор
    И какво лошо има в това ?
  • 33 Баба Меца

    2 3 Отговор
    Една стара африканска поговорка казва - СМЪРТТА е НАЙ-ДОБРИЯ ЛЕКАР ! Така че.....нека оздравеят !
  • 34 БрайсънДеШамбо

    3 2 Отговор
    Друго си е Бойко да беше взел акциите ! Със своя страшен , мрачен и тежък поглед , щеше да смразява всеки опозиционен и инакомислещ глас ! Нямаше да има кой да му се опъне ! Ех , мечти , мечти , мечти...............
  • 35 Фен

    6 5 Отговор
    До коментар 31
    Много ти е голяма устата другарю отЦКА
    Не ни давай акъл да събираме пари за в група ! Този начин на общуване го запази за жена ти и близките ти! Не смей да се заиграваш със синята общност!

    Коментиран от #39

  • 36 ЦСКА

    6 3 Отговор
    Говедата пак търсят под вола теле. Истината е, че на никого не му пука за тях, те отдавна са за посмешище и подигравки.
    От отбор на властта и милицията се превърнаха в отбор на всички власти.
    Вече и малкото им останали верни фенове не вярват.
    Тъжно е, но това е говеждата съдба.
  • 37 НаБАБАфърчилото

    5 0 Отговор
    Защо не се обявят официално и публично какви заплати вземат футболягите и какви ръководителите ? Това би било честно към всички тези привърженици , които даряваха лични пари ! Нека хората знаят какви са доходите в един отбор , който е пред фалит и в тежка финансова криза и то от години !
  • 38 Я камилата ....я ББ

    7 0 Отговор
    Хайде Бойкоооооо , вземай си своето ! Прибирай сините под тиквеното си крило ! Прелей им още от своята простащина и цинизъм !
  • 39 УмниТУТКА

    6 1 Отговор

    До коментар #35 от "Фен":

    Коя синя общност ? Която прие парите на Пеевски ли ? Която доносничеше ? Която лееше злоба и омраза ? Която се оплакваше , че били САМИ срещу ВСИЧКИ ? Които бяха обгрижвани от ВСИЧКИ властимащи от промените насам ? Дръж се малко и умната ! Опитай да мислиш , преди да говориш / ако можеш де ! Аааайде.....със здраве.....

    Коментиран от #41

  • 40 ИСТИНАТА

    3 3 Отговор
    "Левски" не е пред катастрофа,ако СПЕШНО се ДАДЕ ОТГОВОР на ВЪПРОСА:Що е ТО "цска ТИРЕ софия"???? КАК и ЗАЩО бе СЪГВОРЕНО това НЕДОРАЗУМЕНИЕ ????

    Коментиран от #47

  • 41 Левски 1914

    2 3 Отговор

    До коментар #39 от "УмниТУТКА":

    Пеевски даряваше пари и на болници, вашия Ганчев къде и колко е дарил?

    Коментиран от #43, #44, #45, #46, #48, #50

  • 42 Щон

    3 1 Отговор
    Кой е собственик Раееф или
    кофталамбата Раева при
    управление на тези съсели
    Уефски крачи към банкрут
  • 43 Тото 1 и Тото 2

    6 0 Отговор

    До коментар #41 от "Левски 1914":

    Май се опитваш сам себе си да убедиш , че е Пеевски е пич ? Че е пълен с благодетелни мисли хуманист и го прави от чисто сърце и добра душа ли ? ВЕРВАШ ли си ? Кажи го и на другите хора !
  • 44 ежко БЕЖКО

    2 2 Отговор

    До коментар #41 от "Левски 1914":

    Ама че си веселяк , та даже и шегаджия ! Наистина ли мислиш това , което си написал ?
  • 45 Шушу Мушу

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "Левски 1914":

    Единственото , което Шиши е дарявал , са били рокли по за 10-20 000 на своята любовница Цветелина Янева . Която после се хвалеше , че ги носила по 1 път и ги оставяла в гардероба ! А й ги е дарявал , защото го е оБСЛУЖВАЛА кексуално , както вие ИСТИНСКИТЕ ЛЕЕЦкари го правите , след като ви подхвърли дарението си !
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор

  • 47 леле , КАКО !

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "ИСТИНАТА":

    Това съГворение бе съГворено от тези , които помогнаха СИНИТЕ да не плащат към НАП дълговете си 7-8-9-10 години вече ! Тези същите , които ги подкрепят от позициите си на управляващи България !
    На тези всички , едни момчета от Хамрун Малта , им пратиха много по-здрави ПОЗДРАВИ ! Честито !
    ТОВА е спешния отговор на твоя въпрос !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор

  • 49 мИтоди андреИв

    5 0 Отговор
    Добре, че са Бойко и Шиши та да си измивате срама с тях.
  • 50 ОлятО тялО

    5 1 Отговор

    До коментар #41 от "Левски 1914":

    Проверихме ......Ганчев е дарил на 6 болници , хосписа , поликлиники ! Има съмнения за още 4-5 , но сега търсим повече доказателства ! А при Пеевски са 3,14 - 5,28 .Това показа статистиката. Ако броим и вашето отборче / което си е чиста ПСИХИАТРИЧНА клиника / , предвид психопатиите , които се случват при вас !

  • 51 Ало - Ало.....

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Левски 1914":

    Твоите деца ли са останали ГЛАДНИ ? Важното е да не са жадни , че без ВОДА се живее 6-7 дни , а без храна може да се издържи повече !
  • 52 Фен

    5 1 Отговор
    До коментар 39
    Ей ти който се правиш на тарикат ! Задаваш ли си въпроса Гриша Ганчев кой е?
    Дали не е точно той доносник бил на времето , от къде са му парите ? На кой цар царува , та от едно селско момче , сега налива кинти във вашето комунистическо отборче? Образовай се малко и после се опитай да се изкажеш! Мисли , ако можеш!

    Коментиран от #54

  • 53 Вале

    7 0 Отговор
    Мъри , мъти водата.Но Левски.ще се спаси с Н. Сираков и ще задмине , другите в България.
  • 54 Гол влоГ

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "Фен":

    Щом казваш , че Ганчев е доносник и мошеник , значи си прав ! Важното за теб е , че Делян е чист и добродетелен ли ? Ама за него и дума не казваш ! Защо ли ? Защото МОЖЕШ ДА МИСЛИШ самостоятелно ? Нека е твоето , за да си спокоен , докато отбора ти потъва ли , потъва............
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта