Last news in Fakti
07 Януари, 2024 2349

Нуждае ли се Европа от Суперлига?


  • Бернд Райхарт Генерален директор на Европейската Суперлига Убедени сме, че лесно ще намерим 64-те отбора, от които се нуждаем, за да започнем. Но на първо място искаме да доразвием предложението. Сега клубовете най-накрая могат да направят това на открито и без страх от санкции. Те могат да ни помогнат да намерим начин да направим футбола отново велик в Европа. Ключов елемент от новия проект е, че Суперлигата ще върви успоредно с вътрешния футбол като Шампионската лига. Трябва да бъде достъпна по телевизията или стрийминг- платформата за всички фенове безплатно. Би било безпрецедентно. Това е нашият залог, на тази идея градим
  • Юрген Клоп Мениджър на Ливърпул За мен Шампионска лига е самата Супер лига. В нея ти не искаш да срещаш едни и същи отбори непрестанно. Защо трябва да създаваме система, където Ливърпул да играе с Реал Мадрид десет години поред? Кой иска да гледа едно и също. Ние трябва да се концентрираме върху футбола. Не може непрекъснато да се въвеждат нови турнири. Надявам се, че тази Суперлига никога няма да се случи. С начина, по който Шампионската лига функционира, футболът има страхотен продукт, дори и с Лига Европа.

    25 гласа
    8%
    92%
    272 гласа

Коментари

  • 1 СМЕХОРИИ

    6 0 Отговор
    Ами с какво ще запълват времето си репортерите и журналиЗти
  • 2 гаро

    9 1 Отговор
    Службарчето бернд как ще получава заплата ако няма суперлига
  • 3 В Борисов

    6 1 Отговор
    Фалиралите евро гигнати, пак са решили, че трябва само те да вземат парата, а за останалите, каквото остане. Лоши новини за тях, след изгонването на руските олигарси, пари нема дургари, останаха арабите, ама и те автократи, значи смешната европа и тях ще санкционира, ще им остане само черното тото и уредените мачове. Мина времето, дето се даваха по огромни суми за куци коне.
  • 4 НаБАБАфърчилото

    4 0 Отговор
    Нуждае ли се ББ от мис Бикини ? И защо й е дал къща в Барселона , ако не я знае коя е ?
  • 5 Елементарно

    0 0 Отговор
    ... и други "точат лиги" по суперлигата ! (ами тези дето не са се "вредили" в шампионската лига!)

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта