Last news in Fakti
31 Март, 2024 4596

Ще си отмъсти ли Реал на Манчестър Сити?


  • Реал Мадрид 14-кратен шампион в КЕШ/Шампионска лига Следващия вторник Реал Мадрид приема Манчестър Сити в първи 1/4-финален двубой от Шампионска лига. "Кралете" са най-титулувани в историята на турнира на европейските шампиони. В миналогодишното издание обаче бяха разгромени с общото 5:1 от Ман Сити. Реал е лидер в Ла Лига, Манчестър Сити е трети във ВЛ в момента, но има пасив от само 1 точка от Арсенал и Ливърпул.
  • Манчестър Сити Действащ шампион на ШЛ "Гражданите" са фаворити преди началото на 1/4-финалите на Шампионска лига. Те са действащи клубни шампиони на Европа по футбол. И ще са домакини на мача-реванш с Реал Мадрид. Миналия сезон те разгромиха "белия балет" в реванша от 1/2-финалите с 4:0.

    100 гласа
    54%
    46%
    85 гласа

Коментари

  • 1 az АЗ АЗ АЗ

    10 17 Отговор
    Балонът Ман Сити е време да се пука......Некадърника Гуардиола е време да си търси нов клуб за засиране...Реал ще ги размаже....БЪДЕТЕ СИГУРНИ.....Лисица два пъти в капан не влиза
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Герен

    6 7 Отговор
    РЕАЛ Е ВЕЛИК ОТБОР. ТАТКО КАРЛО НАПРАВИ ОТ НИЩОТО НЕЩО ГОЛЯМО.
    ПОЧТИ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ИЗБЯГАХА И ТОЙ С КАКВОТО ИМАШЕ СЪЗДАДЕ ВЕЛИК ОТБОР. СО ПА ФРЕНТЕ ТРЕНЕР.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта